Kinek hány hónaposan bújt ki a babájának az első foga? Lehetséges hogy az én babámnak hamar kibújik a foga?
Mert az én babám most múlt 4 hós és nem nagyon akar enni van hogy ordít, de nem kell neki a kaja.
Eddig megevett 150-200 ml között és most örülök ha megeszi a 100 ml.
Tegnap is estefelé nem akart enni csak sírt pedig már kaja idő volt, bekentem neki az ínyét és fürdés után megette a 140 ml tápit!
Néztem az ínyét, de nem látom hogy meg lenne neki duzzadva!
Inkább olyan fehérkés az ínye alul!
Az én kislányomnak 8 hónaposan bújt ki az első foga, de utána 1 hét alatt kibújt a következő 3 fogacska is :-)
Lehet,hogy a fülledt, meleg idő miatt nem eszik a babád.
A Dentinox géllel vigyázz (ha azt használtad) mert az lidokaint tartalmaz, amit nem biztos, hogy lehet adni 4 hós babának.
Az én kisfiamnak 4,5 hónpos korában jött ki az első, majd 8 nap múlva a második fogacskája. Most 8 hónapos és már 7 foga van.
Biztosan a te babádnak is a foga jön, az enyémnek sem volt beduzzadva az ínye, csak a kis fehér csík látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!