Ti hogyan jártok vásárolni a babátokkal, szerintetek mi így mehetünk?
Wow! Nagyon regen voltam Mo-n az eszem megall!!!! Megallitananak egy Babas csaladot, hogy megnezzek mi van a babakocsiban? Lopott-e? Eleve ezt feltetelezik? Matricaznak?! Komolyan mondom eszem megall!
Kisfiam 2 eves mikor ilyen kicsi volt, hordozot raraktunk a bevasarlokocsira.
Egyedul ugy vasarolok, hogy gyermek a babakocsiban amit magam elott tolok es a bevasarlokocsit huzom magam utan mint egy karavan....De ugy is mentunk, hogy magunkra kotottuk aztan haladas!
Az influenza nem csepfertozessel terjed, hanem tusszento emberek a kezukbe kopnek, azutan pedig gondosan ramarkolnak - mondjuk a bevasarlokocsi tolo-fogojara. En mindig hordok alkoholmentes kezfertotlenitot es maniakusan mosom a kezem ha lehetosegem van ra mikor ilyen helyen vagyunk.
En a metron sokszor leteritettem a babakocsit vagy csak raraktam az esovedot hogy nehogy "rakopjenek" akarmit.
Lehet orult vagyok....
2 hónaposan már vittem magammal! :)
Amikor 7 hónapos volt, még hordozós volt, mert annyira nem ült stabilan. De a hordozó belefért a bevásárlókocsiba!:) Ha nem kellett sok minden, akkor a babakocsival mentem be!
De ha ül már stabilan, akkor a bevásárlókocsi elejébe tedd!
Én vittem a babakocsi vázat, és arra tettem fel a hordozót. Nem szerettem a bevásárló kocsira tenni, nekem nem volt úgy kényelmes. Aztán amikor 8 hónaposan megtanult ülni, akkor bele ültettem a bevásárló kocsiba is simán.
Én a sima Sparba is bevittem anno a babakocsit, soha senki nem szólt érte.
3.! ne alljon meg az eszed, nem allitanak meg a babakocsi ellenorzese miatt a bizt. orok! az elso valasz kisse tulzo volt :-)
kerdezo! 7 honap alatt egyszer probaltad?lehet epp rossz kedve volt... a fiam 3 hetes volt amikor jott velem vasarolni. segitsegem eppen nem volt, enni meg kell. 7 honapos babad immunrendszere pedig erosebb momt hiszed! pont ennyi idos volt a picim amikor oltas es minden elovigyazatossag ellenere Apjaval influenzasak lettunk.mi dogrovason voltunk 5 napig, 39 fokos lazzal mozdulni nem tudtunk, a baba meg vigan es egeszsegesen maszott a fejunkre:-)
kicsit lazabb leszel, sokkal tobb szepseget fogsz a babazasban talalni,meg ennel is!:-)
Aranyosak vagytok, köszönöm!
Még nem ül a babám, ezért gondoltam, hogy a sport babakocsit vinnénk, az kicsi és kényelmesebb is.
Eddig 2szer volt beteg, 2 hete a 3 napos láz nevű betegségen esett át, ezért félek, de nem tarthatom burok alatt.
Nekünk egyszer mesélték, hogy úgy járnak a Tescoba, hogy a babakocsi aljába pakolnak dolgokat és mivel általában azt nem ellenőrzik, szépen kisurrannak vele. Ezért gondolom, hogy a biztonsági őrök is láttak már ilyet és már attól rosszul érzem magam ha csak ellenőriznek, mert soha nem tudnék ellopni egy fogkefét sem, nem is értem más hogyan veszi a bátorságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!