3 hónapos körüli babátokkal mentek erre-arra? Pl. Vásárolni
2 hetesen vittük először, akkor én DM-be mentem, de még nem vittük be, csak apával elvolt az autóban. 2 hét múlva, 4 hetesen már vettünk egy kengurut, abban elvolt, 7-8 órás programon voltunk vele 40 km-rel arrébb. Onnantől vittük Auchan-ba, DM-be, IKEA-ba, nagymamákhoz, esküvőre, templomba, mindenhova. Most 3,5 hónapos, és kb 3 hete szereti a babakocsit is, így már azzal is tudunk menni erre-arra. De nekünk a kenguru sokkal praktikusabb, szabad mind2 kezem...
Mindne héten megyünk valahova, nálunk semmi nem változott az baba érkezésével. Talán annyi, hogy hamarabb hazaérünk este. :)
Vigyétek ti is, mert nem fogja tolerálni az ide-oda "cibálást", és felfogjátok adni a programokat, mert végigüvölti... Ez meg majd oda vezet, hogy pont most, amikor rájön(tt) már arra, hogy nem mindegy, ki fogja az ölében, megijed másoktól, akkor meg azért üvölt nektek mindenütt...
Nem 3 hónapossal, hanem 3 hetessel... Eddig még ne vitted sehová? Akkor nem csoda, hogy nem bírta. szegény nincs hozzászokva. Gondolj csak bele, eddig szinte sehol sem járt, nem szokott hozzá a sok emberhez, a zajhoz... most meg bedobtátok a mély vízbe. persze, hogy nyűglődött!
Én 2 hetesen vittem először a lányomat boltba, az iskolába, piacra, stb, mert van 3 nagy tesója és az ő érkezésével nem állt meg az élet. A kicsinek hozzá kellett szoknia, hogy mellette is zajlik az élet, anyának néha menni kell. Olyan jókat aludt bevásárlás közben a hordozóban! Ha a tiéd még nem bírja, kösd magadra vagy csak rövidebb idejű kiruccanásokkal kezd, hogy hozzászokjon ő is a sok új ingerhez.
Peszer hogy mentünk, mind a kettővel, nem 3 hónaposan, hanem 3 hetesen. Kicsivel 2 hónaposan már hosszú hétvégén is voltunk.
Bírták(ill kicsi bírja a "kiképzést"), másfél éves és imád meni.
Szia.
kb 1 hónapos kora óta megyek mindenhová a kisfiammal,most 16 hetes.nekünk nem volt semmi gond,eddig!A babakocsit nagyon szereti jó nagyokat alszik benne.Ez alatt az idő alatt talán ha 2x előfordult,hogy ki kellet veygem a kocsibol sirás miatt.Nekem nagyon jó és "kényelmes"mert tulajdonképpen bármit eltudok igy intézni,kivéve az olyan helyeket ahová nem tudok bejutni babakocsival:(sajnos elég sok ilyen hely van:(
Nem írtad,hogy most vittétek e elöször magatokal?Probálj meg vele akkor bemenni pl dm-be vagy kissebb üzletbe amikor ugy találod,hoy jó kedvü a babád.Lehet hirtelen sok volt neki a külvilág ingereiböl!Fények,hangok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!