Mentek vásárolni a babátokkal? Kell tartani mostanság a járványtól?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 19:50
1/10 anonim válasza:
Persze, hogy megyünk, vagy megyek.
2/10 anonim válasza:
Én a vásárlástól nem félek,azzal eddig nem volt gond.De: múlt héten voltunk vele kivizsgáláson és a dokink szerint ott szedte össze a vírust(hányás,hasmenés),tavaly pont ui volt:(
3/10 anonim válasza:
Szia!
Kénytelen vagyok, magától nem jön fel a boltból a kaja.Régebben vittem nagybevásárlásra is, de mostanában csak a kisboltba viszem a napi dolgokért, a nagybevásárlás alatt az apja vigyáz rá.5,5 hónapos.
/Z/
/Z/
4/10 anonim válasza:
Az én lányom 6,5 hónapos és még nagy bevásárlásra nem vittük:)
5/10 anonim válasza:
Én már viszem mindenhová. Nem félek semmilyen járványtól. Novembertől januárig nem mentünk sehová.
1 éves
6/10 anonim válasza:
19:55
Enyém amúgy 1 éves, pár hetes korától megyünk vele.
A nagyfiam iskolás, ő amúgy mimdent hazahoz, egy iskolánál nincs nagyobb vírusforrás.
7/10 anonim válasza:
Eddig is vittem, egyszer se volt még beteg. Pedig van 3 nagy tesója, akik bármit haza hozhattak volna az iskolából. Mivel nem megoldható,hogy helyettem más vásároljon be és az se, hogy rábízzam valakire, így egész télen mentünk mindenhová...
8/10 anonim válasza:
A kislányom 8 hónapos hétvégén előszőr voltunk baba boltban és a Tropicariumban a fiamat vittük és igy Őt is!Nagyon élvezte !egyszer el kell kezdeni búrában nem tarthatjuk őket:)Nem hallottam virusról.
9/10 anonim válasza:
8 hónapig nem voltatok sehol vele?
10/10 anonim válasza:
Az én fiam 11 hetes. Nem viszem vásárolni. Vagy az apja vásárol be, vagy én, miközben vigyáz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!