Miért fújják fel ennyire és tiltják, h ne adjunk tehéntejet a gyereknek 1 éves kor után?
A bolti tej egyáltalán nem hasonlít a tej ízére.
Én falun élek és nálunk azért van megtiltva mert sok tehenet kezelnek antibiotikummal meg más emberre káros gyógyszerrel.Persze van olyan gazda aki kezelés alatt nem forgalmazza a tejet,de nem mindenki becsületes,amelet vannak olyan betegségek az állatok között amik emberre is veszélyesek.Nagyából ezért.De szerintem ez nem vonatkozik a bolti tejre,mert azt vizsgálják,és sokkal gyengébb mint a házi.Szerintem azt nyugodtan adhatod a babádnak :)
Mondjuk nézd meg ezt, vagy keresgélj a honlapon:
Nem a tápszert ajánlják helyettesítésül, sőt!
A bolti tej konkrétan sok tehenet nem látott szerintem:) Viccen kívül, én ettől lettem felnőtt koromra laktóz érzékeny, konkrétan 1 pohár ilyen bolti csodától rohanok a mosdóba...Gyerekként semmi bajom sem volt tőle! Csak ez évek hatása kiütött...Én emiatt tejitalt fogok adni az biztos, nincs tele nátriummal, magasabb a vitamintartalma és még sorolhatnám!De erre jó pl a rizstej is, ami olcsóbb... Illetve bonts ki egy bolti tejet, én anyukámnál még 1 hét múlva is találkoztam vele a hűtőben, vajon miből lehet?:)))
Sok dolog amit a gyerekkel etetnek, vagy tesznek a szülők, felnőtt korban érik be, csak erre senki nem gondol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!