Havi szinten mennyi pénzt költesz a babátokra?
Kb. egy éves babára gondolok,mikor már nem csak anyatejezik,de nem is csak tápszerezik.
- pelenka
- tisztálkodószerek
- ruházkodás
- egyéb
Nem tudom,hogy körülbelül milyen költségekre számítsak,nemsokára megszületik a babánk :)
Undorító ez a lepontozás!
Megint teljesen értelmes és normális hangnemben közölt válaszok lettek 0, 35 meg 50%-osak. Ezekkel tulajdonképpen mi baja volt a kedves lepontozóknak?
Lassan azt fogjátok ezzel elérni hogy senki nem válaszol majd a kérdésekre, komolyan ez a legnagyobb öröm az életetekben hogy nyomkodjátok a lefele mutató piros kezet?
Nah ennél a kérdésnél is kapott volna inkább görcsöt a kezem, minthogy képes voltam érdemben válaszolni! Remélem ez az egyetlen örömötök az életben kedves lepontozók!
Egy 0%-ban hasznos válaszoló...
40 ezer körül költünk rá havonta kb!
A 9-esnek üzenem,hogy még mielőtt megszól mást ilyen tudatlanul, nézzen meg utána a tejfehérje allergiának. Mert ezeknél a babáknál nem úgy van ám,hogy benyomunk a szájába egy kiflit!
Imádom,amikor valaki két mondtad alapján már le is vonja a következtetést!
"Kedves" 9-es. 7-es válaszoló vagyok, gondolom nekem szántad a megjegyzésedet, nem pedig a 6-osnak. Hogy jössz ahhoz, hogy ennyi alapján ítélkezz felettem??? Talán haljon éhen a gyerekem, azért, mert nem hajlandó megenni a saját készítésűt legyen az bármi. Fogalmad sincs mekkora gyötrelem nálunk egy evés. Főzök neki egyszerre 3 féle ételt MINDEN NAP!!! Leülünk, megkóstoljuk az elsőt, nem kell, megkóstoljuk a 2-at, nem kell, a 3-at nem kell... bontok üvegeset nem kell, bontok még egyet és épp az kell. Mivel tejfehérje érzékeny nem ehet akármit, így maradtunk a tejmentes pépnél, ez a két étkezés fix a napunkban reggel és este és örülök, hogy van olyan, amit egyáltalán szívesen megeszik. És ettől vagyok én rossz, mert örülök, hogy egyáltalán eszik a gyerekem és ha az a bolti ám legyen, nem tudok mit kezdeni ezzel, ha a fejem tetejére állok is és jössz te és kritizálod a másikat, ahelyett, hogy érdemben a kérdésre válaszolnál.
És köszönöm mindenkinek a lepontozást, én a kérdésre válaszoltam normálisan, nem pedig mások véleményére voltam kíváncsi. Nagyobb örömötök ne is legyen az életben, mint a piros kezeket nyomkodni.
Persze, hogy megeszi a vasszöget, csak azt kellene megérteni,hogy egy ételallergiás a vasszögtől rosszul lesz! Remélem érthető, amit írtam.
Az olyan szülő, akinek nem kell olvasgatni, meg előre megtervezni,hogy mit egyen a gyerek, annak fogalma sincs milyen nehéz nem utolsó sorban költséges dolog ez!
Az én fiam is több bébiételt eszik, mert nehezen tudok tejmenetesen változatosan főzni! Mert mi olyat sem adhatunk ám a gyereknek, amire rá van írva,hogy tartalmazhat tejet. Ilyen meg elég sok élelmiszeren rajta van! Szóval ha mű, ha nem, akkor is legalább a bébiételben nincs!
A másik, meg,hogy nekem pl. a párizsi és a virsli rosszabb kategória. Na én meg azt nem adok neki, ha nem muszáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!