Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt akit apának szólított a...

Volt akit apának szólított a gyereke, amikor tanult beszélni?

Figyelt kérdés

Babám 14 hónapos és már pár hónapja mondja,hogy apa. Általában neki mondja, de pár napja észrevettem,hogy néha rám néz és mondja,hogy apa. Pedig az anyja vagyok!:)

Keverhet bennünket?

2013. márc. 1. 09:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bár a lányom messze van még tőle,hogy beszéljen,mert csak 5hónapos lesz,de már megfigyeltük,hogy ha az apja van vele és elmegy,akkor kiabál neki hogy ap-pa-pa-pa vagy ágá ágá.Nekem meg annya-nya-nya vagy ajajajaja.Nem kever titeket,csak mivel anyázni nem tud,igy azt gyakorolja,amit tud.
2013. márc. 1. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! Hamar megtanul anyázni! :D
2013. márc. 1. 11:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 18 hónapos most már szépen mondja nekem, hogy anya, de kb. 15-16 hónapos korában én is állandóan apa voltam... Volt hogy úgy rohant felém, hogy Apa, apa, apa!!!, mostanra viszont megtanulta, hogy anya...

Apára is, és rám is azt mondta apa, de senki másra... Pedig ha megkérdeztük, hogy ki az apa, ki az anya, akkor tudta a különbséget, mondani mégis apát mondott... De csak ránk, senki másra... Ha kijavítod, hogy nem apa, hanem anya, akkor egy idő után megjegyzi... Plusz játszatok vele olyat, hogy ki az apa, ki az anya, és ki ... (itt az ő neve), és akkor szépen megtanulja... Legalábbis nálunk így volt...

2013. márc. 1. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!