Volt akit apának szólított a gyereke, amikor tanult beszélni?
Babám 14 hónapos és már pár hónapja mondja,hogy apa. Általában neki mondja, de pár napja észrevettem,hogy néha rám néz és mondja,hogy apa. Pedig az anyja vagyok!:)
Keverhet bennünket?
Az én kislányom 18 hónapos most már szépen mondja nekem, hogy anya, de kb. 15-16 hónapos korában én is állandóan apa voltam... Volt hogy úgy rohant felém, hogy Apa, apa, apa!!!, mostanra viszont megtanulta, hogy anya...
Apára is, és rám is azt mondta apa, de senki másra... Pedig ha megkérdeztük, hogy ki az apa, ki az anya, akkor tudta a különbséget, mondani mégis apát mondott... De csak ránk, senki másra... Ha kijavítod, hogy nem apa, hanem anya, akkor egy idő után megjegyzi... Plusz játszatok vele olyat, hogy ki az apa, ki az anya, és ki ... (itt az ő neve), és akkor szépen megtanulja... Legalábbis nálunk így volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!