Volt akit apának szólított a gyereke, amikor tanult beszélni?
Babám 14 hónapos és már pár hónapja mondja,hogy apa. Általában neki mondja, de pár napja észrevettem,hogy néha rám néz és mondja,hogy apa. Pedig az anyja vagyok!:)
Keverhet bennünket?
Köszi!
Na hát azért nem ennyi a szókincs!:))
Van már baba, mama,tata, vau. Ezeket tudatosan mondja. Tehát ha meglát egy babás reklámot a tv-ben,akkor mondja,hogy baba. Ha megjön a mami, akkor mondja,hogy mama!
Csak ez az anya nem akar menni!:) Most meg,hogy néha apa is vagyok...Hát! :)
örülj az apának ,
engem,az anyját,az enyém ,sokáig csak nyanya-nak hívott,
Hát ja! De lehetnék a vau-vau is!:) Ez igaz!
Jól van, nem azért kérdeztem ám, mert annyira zavar, csak hirtelen elgondolkodtam,hogy esetleg nem tudná,hogy ki is vagyok? :)
Az én fiam is csinálta ezt. Neki sokáig tartott, mire szépen kimondta az anyát. Voltam ana, anyanyanya, nyanya, utána már variálta: anya, anyuka, anyuci, anyucika. Egy időben akának hívott. Mikor a párom 1,5 hónapig munkanélküli volt, akkor mindkettőnket anyának hívott. Pár hónapja meg mindkettőnket apának szólított.
Nem benneteket kever, csak a szavakat, de szépen helyre kerül majd minden. Kicsi ő még, van még elég idő. Aztán egyszer csak elkezd beszélni, és azért rimánkodsz, hogy 1 percre maradjon csendben, mert nem hallod a saját gondolataidat. Én itt tartok a 2,5 éves fiammal. Folyton jár a szája, mindenről véleménye van és folyton megmondja a tuti frankót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!