Körömvágást engedi a babád? Az enyém 10 hónapos, lehetetlen levágni neki. üt-vág-rúg.
Amikor nekem a nagyobb volt ilyen kicsi, akkor mindig csak 9-et hagyott levágni. Mindig aranyosan nézte ahogy vágom, aztán a 9. után hisztériás rohamot kapott és utána napokig 1 hosszú körömmel volt. Ezért mindig váltogattam hogy honnan kezdem, és mindig csak az utolsót nem hagyta levágni.. A fene se értette ezt...
A kicsit meg úgy kellett leteperni, hogy ilyet csak a természetfilmekben mutatnak, amikor a 6 méteres krokodilt fogja be egy rakás ember teljes erővel neki feszülve, csak én nem használhattam szigetelőszalagot a szájára és kötelet a lábaira....
Kinti alvas kozben vagtam a kormet csakis babaolloval mert a csipesszel egyszer nagyon csunyan megvagtam. Mindig hordtam magammal amikor lehetosegem volt mar nyisszantottam is.....
Mostanaban mult 2 eves, attertem amikor elkapom levagok 3-at...aztan valamikor masik 2-t es igy tovabb. Ma egy kisujjarol es egy kozepso ujjarol sikerult levagni a kormot mert mar nagyon hosszuak voltak....
Ne vard meg mig letorik, mert betorhet es az nagyon fajdalmas! Inkabb harcolj, vagj le csak 2-t minden nap, sokkal jobb mint a behasadt kormu fajdalmas ujjacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!