Másnak is átalussza a 3 hónapos babája az éjszakát?
Nem dicsekedni akarok, hisz épp kezdek emiatt aggódni. Este 9-től újabban akár reggel 8-ig is képes aludni (egyszer reggel 10-ig aludt!!!). Nem tudom mennyire normális ez, de nekem úgy tűnik szüksége van rá. Nappal nem egy nagy alvó, de akkor is megvan a kb. 2 órája. A védőnő ezt annyival elintézte, hogy rákérdezett van-e ilyen jó alvó a családban. Nos, mindketten azok vagyunk.
Emellett viszont visszaesett a súlynövekedése. Most \'tömnöm\' kellene, de azt veszem észre rajta, hogy ha 3 óránként próbálom etetni, még nem éhes (anyatejes).
Akinek átalussza szintén az ilyen idős babája az éjjelt, hogyan oldja ezt meg? Felkelti éjszaka, vagy tukmálja a tejet?
Az én lányom is 8 hetes korától átaludta az éjszakákat. Tartott ez úgy 3,5-4 hónapos koráig. Onnatól kezdve minden éjjel ébresztő fúj, újabban van hogy 10-szer is. 15 hónapos.
Kívánom nektek már maradjon is így és eszed ágában se legyen felkelteni. a lányom 3 hónapos korában kb az előírt mennyiség 2/3-át ette meg és csak a minimumot hízta. Mégis makk egészséges és soha nem volt beteg.
Nos, én sem igazán akarom felkelteni, ez a védőnő ötlete volt a kevés hízás miatt. 2 hét alatt csak 130 grammot hízott. Ez tényleg nagyon kevés. Ezért kellene tömnöm, szintén a védőnő szavaival élve.
Amúgy teljesen nyugodt, vidám baba. Lány és 5220g. 3180-al született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!