Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is átalussza a 3...

Másnak is átalussza a 3 hónapos babája az éjszakát?

Figyelt kérdés

Nem dicsekedni akarok, hisz épp kezdek emiatt aggódni. Este 9-től újabban akár reggel 8-ig is képes aludni (egyszer reggel 10-ig aludt!!!). Nem tudom mennyire normális ez, de nekem úgy tűnik szüksége van rá. Nappal nem egy nagy alvó, de akkor is megvan a kb. 2 órája. A védőnő ezt annyival elintézte, hogy rákérdezett van-e ilyen jó alvó a családban. Nos, mindketten azok vagyunk.

Emellett viszont visszaesett a súlynövekedése. Most \'tömnöm\' kellene, de azt veszem észre rajta, hogy ha 3 óránként próbálom etetni, még nem éhes (anyatejes).

Akinek átalussza szintén az ilyen idős babája az éjjelt, hogyan oldja ezt meg? Felkelti éjszaka, vagy tukmálja a tejet?

2009. szept. 11. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az én lányom is 8 hetes korától átaludta az éjszakákat. Tartott ez úgy 3,5-4 hónapos koráig. Onnatól kezdve minden éjjel ébresztő fúj, újabban van hogy 10-szer is. 15 hónapos.

Kívánom nektek már maradjon is így és eszed ágában se legyen felkelteni. a lányom 3 hónapos korában kb az előírt mennyiség 2/3-át ette meg és csak a minimumot hízta. Mégis makk egészséges és soha nem volt beteg.

2009. szept. 11. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
semmiképpen ne keltsd fel, nem az éjszakai étkezésen múlik már 3 hónapos korban a súlya. Viszont el kell, hogy keserítselek, a családban 3 hónaposan mindegyik baba (most 3 van)átaludta az éjszakát. Aztán jöttek a fogak és a szeparációs szorongás... 8 keléssel mi tartjuk a rekordot...
2009. szept. 11. 15:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én babám még 12 hósan sem alussza át, egyszer kel 6körül és szopizik,amúgy 9tól 8ig alszik.
2009. szept. 11. 15:52
 14/15 A kérdező kommentje:

Nos, én sem igazán akarom felkelteni, ez a védőnő ötlete volt a kevés hízás miatt. 2 hét alatt csak 130 grammot hízott. Ez tényleg nagyon kevés. Ezért kellene tömnöm, szintén a védőnő szavaival élve.

Amúgy teljesen nyugodt, vidám baba. Lány és 5220g. 3180-al született.

2009. szept. 11. 21:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm szépen a válaszokat! :)
2009. szept. 11. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!