Másnak is átalussza a 3 hónapos babája az éjszakát?
Nem dicsekedni akarok, hisz épp kezdek emiatt aggódni. Este 9-től újabban akár reggel 8-ig is képes aludni (egyszer reggel 10-ig aludt!!!). Nem tudom mennyire normális ez, de nekem úgy tűnik szüksége van rá. Nappal nem egy nagy alvó, de akkor is megvan a kb. 2 órája. A védőnő ezt annyival elintézte, hogy rákérdezett van-e ilyen jó alvó a családban. Nos, mindketten azok vagyunk.
Emellett viszont visszaesett a súlynövekedése. Most \'tömnöm\' kellene, de azt veszem észre rajta, hogy ha 3 óránként próbálom etetni, még nem éhes (anyatejes).
Akinek átalussza szintén az ilyen idős babája az éjjelt, hogyan oldja ezt meg? Felkelti éjszaka, vagy tukmálja a tejet?
Szia!
Az én babám is átaludta ennyi idősen az éjszakát. Mondjuk ő csak este 9-től reggel 7-ig alszik, a mai napig. Így éjszaka nem szopizik.
Volt egy időszakunk, amikor én is 3 óránként akartam etetni, de csak üvöltött, aztán kiderült, hogy csak 4,5 óránként éhes. Így csak napi 4-szer szopizik, igaz ő elég rendesen fejlődik.
Most hogy már 6 hónapos gyümölcsöt tízóraizik. Így ismét 5-ször eszik egy nap.
Szerintem ne tömd és ha nem muszáj ne ébreszd fel éjszaka. Elméletileg jelzik ha éhesek.
Egy 6 hós anyatejes baba anyukája
Köszönöm!
Akkor lehetséges, hogy a tejem nem elég tápláló neki.
az én fiam is kb 3 hós korától alussza át az éjszakákat - este 8-tól reggel kb 7-ig, 8-ig alszik
szerintem semmiképp ne keltsd fel éjszaka, ha már ilyen kis ügyesen alszik, ne szoktasd vissza az éjszakai kelésre - sok anyuka mit nem adna azért, ha nem kéne éjszaka többször is kelni a babához
minden baba a maga ütemében fejlődik, nem kell aggódni, egyik hónapban többet, másikban kevesebbet - ha nem éhes nem kell tömni
mennyi a súlya amúgy? túl kevés a korához, hogy "tömni" akarod?
az jutott eszembe még, hogy csak anyatejet kap, vagy teát, vizet stb. is?
7 hetes korától alussza át az éjszakát, ami azt jelenti, hogy 11-12 órát alszik egyben. Este 7kor már ágyban van, mert nappal alig alszik (3-4 alkalommal 30 percet) és addigra kidől.
Nem tömöm kajával, pedig nekem is ezt javasolta a védőnő, mert nem elég "kövér"...én meg úgy vagyok vele, hogyha éhes, szól, ha nem kér, nem kap enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!