13hos kisfiam az ejjel osszecsipte egy szunyog, ugy sajnalom:- ( Mit szoltok baldachint ha vennek erdemes lenne? Hogy megovja toluk.
Szia!Az alapötlet jó :) de most már olyan kevés ideig lesznek szúnyogok (remélhetőleg) a hidegebb idő beköszöntével,hogy felesleges lenne emiatt baldachint venni.Rokonok,ismerősök között ( vagy akár neked is ) nincs olyan személy,akinek van régebbi,használaton kívül lévő függönye?!Tudod,erre a régi típusú, "fátyolos" rondaságra gondolok :) ,ami kicsit lyukacsosabb anyagú!
Szerintem bőven megfelelne erre a célra!
Sajnos nekem is későn jutott eszembe ez a megoldás,végül is már nincs "szúnyogszezon" ,de jövőre biztosan bevetem a cselt a dögök ellen.
Szia,első vagyok ismét.
Szóval a lényeget elfelejtettem....hm.
Azért is lenne jó a függönyös dolog,mert azt mint egy asztalterítőt ráteríted éjszaka a kiságyra és így teljesen le tudnád fedni vele az egész felületet.A baldachin a fej részénél,esetleg az ágy közepénél tovább nem ér el,szerintem.Persze,ha magatok barkácsolnátok (és nem készen veszitek) akkor olyanná alakítjátok,ahogy nektek tetszik és ahogy praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!