Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek mennyire fontos, hogy...

Nektek mennyire fontos, hogy márkás ruha legyen a gyereken? Használt márkásat vennétek vagy új kínait?

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 12:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én ilyet is, olyat is vettem már. A kínainál én is a festékanyagoktól tartok, úgyhogy ott eddig csak pár játszó nadrágot, meg zoknit, harisnyát vettem neki. A nadrágok nem egy csúcs minőség, de azt a kis időt kibírta amíg ki nem nőtte, valamelyik jól ki is bolyhosodott, de van amelyik nem.

Bodykat, rugit a Tescoban szoktam venni, azok tényleg nagyon jók, és nem is drágák, viszont tiszta pamut, én nagyon szeretem őket.

Márkás újat még soha nem vettem neki, viszont rengeteget örököltünk, meg a bababörzén is szoktam neki venni, vagy használt babaruha boltban, tök jókat lehet kapni.

Szóval is-is, de a kínaival tényleg vigyázni kell.

2013. febr. 28. 13:23
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem fontos. Vettem én már nagyon szép és jó minőségű kínait is, és ócska, rossz szabású márkásat.

Attól kifejezetten rosszul vagyok, amikor agyonhordott, nyúlott és pecsétes ruhákat akarnak eladni horror áron, csak mert bele van írva ez+az.

Viszont ismerek olyan márkabu...-it, aki akkor is azt veszi meg, ha már kábé felmosórongynak se lenne jó.

2013. febr. 28. 13:26
 13/21 anonim ***** válasza:
használt márkásat veszek.nem a márka miatt,hanem mert még mindig jobb minőségű,és szebb mint a kínai,amit ha 1-szer kimosok,lejön róla a minta,kinyúlik,és az anyagai is gagyi,izzad benne a gyerek.egyébként szerintem a Tescóban is nagyon jó minőségűek a ruhák,amíg hordja,épp megfelel.
2013. febr. 28. 13:41
 14/21 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem érdekel a márka, de mivel a turiban inkább azok vannak, így azt veszem. Nagyon sok jó állapotú, közöttük sok teljesen új ruhát, vettem már a turiban. Évek óta nem vásárolok kínaiban, se magunknak, se a gyereknek. Iszonyatos áron van, és a minősége teljesen kritikán aluli.

Új ruhák közül szerintem árban és minőségben is a Tesco nagyon jó.

Vettünk már szuper bodykat az Auchanban is.

Én a harisnyákat, zoknikat piacon veszem, kifogástalanok.

Nagyon sok Topolino márkájú ruhát kaptunk német ismerősöktől. Az én lányom a 3. gyerek, aki hordja őket, de sok még most is úgy néz ki, mintha új lenne.

2013. febr. 28. 13:41
 15/21 anonim ***** válasza:
kínais eddig nálunk nem vált be. Márkásra pedig újonnan nem adnék ki pénzt. Így marad turkaló, rengeteg H&M-s Espirit-es Next-es rucit vettem már! és nagyon szép állapotúak (pár száz forintért darabját)
2013. febr. 28. 14:25
 16/21 Dorka1978 ***** válasza:
Nagyon jó minőségű használt ruhákat lehet venni turiban,vaterán.Én inkább veszem azt,mint a műszálas kínait.Az én lányomnak még nem sok új ruhája volt(10 hós) de szuper cuccai vannak
2013. febr. 28. 21:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Babáknak még szuper cuccok vannak turiban is, de 4-5 éves gyerekre már nem. Pláne attól feljebb.
2013. febr. 28. 22:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van.

A vaterán meg nagyon elszálltak az utóbbi időben az árak. Főleg ha még a postát is rászámoljuk.

2013. márc. 1. 07:17
 19/21 anonim ***** válasza:

3,5 éve veszek vaterán én is ruhákat és borzalmas árakon árulják őket kb fél éve.És ugye a fele next már.Szépek,de sokan olyan áron árulják,hogy inkább újat veszek az F&F-ből.

Silány lett a választék.Vagy next vagy 50 éve hordott ruhák vannak fent.Nehéz jót találni manapság. :S

A facebook csoportok meg egyre röhejesebbek...

2013. márc. 6. 11:02
 20/21 KisIbike válasza:
Szerintem fontos a minőség, de ez nem feltételnül van összhangban a márkával. Amit már használétunk és bevált: RuggedButts, giddy giddy, Livie and Luca, Falcon.
2013. márc. 19. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!