Ha pólyában akarom hazahozni a babát a kórházból, be kell-e tenni a gyerekülésbe? Vagy a hordozóba? De hogy tudom igy bekötni? Ölbe meg tudtommal nem lehet.
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 19:09
11/13 anonim válasza:
En polyaban hoztam haza picikemet az olomben a hatsoulesen.En annyira boldog voltam,hogy hazamehetunk es hogy meglett a varva vart kincs,hogy en mar biza nem tettem volna se hordozoba se semmibe, az olemben es kesz.Lassan mentunk es kesz.:)
12/13 anonim válasza:
23.02 esnek mondanám, hogy az egy dolog, hogy te lassan mégy és vigyázol, de aki éppen beléd rohan az nem figyeli, hogy te a babádat az öledben tartod. Sokan azt mondják, hogy nekünk se volt autósülés mégis felnőttünk, erre meg azt mondanám, hogy nem volt ennyi autó az utakon, nem száguldoztak ennyien, és akkor is voltak akik sajnos meghaltak karambolban. Bocsánat, hogy nem kifakadtam, csak nem értem miért nem lehet azt a 10-20-30 percet vagy egy órát kibírni anélkül, hogy az ember a kezébe fogná a gyereket. Ráadásul a rendőr is jól megbüntet ha elkap...
13/13 anonim válasza:
Én akármennyire is örültem,nem fogtam volna a kezemben,mert a biztonságunk fontosabb volt.Kibírtuk.Fogod még majd eleget a kezedben,és majd akkor jusson eszedbe ikor alig birod el a 10 kilós popsiját,hogy 10 percre nem akartad őt letenni mig hazaértek.Bezzeg 10 kilósan örülsz ha 1 0 percre leteheted:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!