Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miben viszitek haza a kórházbó...

Miben viszitek haza a kórházból a babát autóval? Gyerekülésbe már belehet tenni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
bébihordóban el lehet hozni, mi is abba raktuk. Vannak kórházak ahol haza sem engednek, ha autóval mész és nem viszel hordozót.
2009. jan. 14. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan,ami 0-18 kg használható(menetiránynak háttal,majd később menetiránnyal megegyezően IS beköthető),akkor igen.De erre valók a hordozók(ezeket CSAK menetirány

nak háttal lehet bekötni,általában addig használják,amíg a baba nem tud ülni),illetve a merev falú mózeskosarak,amik beköthetők a hátsó ülésre.2 gyerekes anyuka

2009. jan. 14. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak azokat a gyerekbiztonsági rendszereket (ülés, babahordó, mózeskosár) lehet használni, amiknek a címkéjén az E akárhány (gyártó ország kódja) alatti számsor 03 vagy 04-el kezdődik. A többi szabálytalan és tilos használni, és még meg is büntet a rendőr.

Gyerekülésbe csak akkor, ha van olyan funkciója, mint a bébihordónak (menetiránnyal háttal, döntött)

Ha nincs babahordód és nem szeretnél venni, akkor lehet bérelni (pl. www.minimano.hu) napi párszáz Ft-ért.

2009. jan. 14. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! nekünk van autóba beköthető mózes a babakocsihoz,abba fogjuk hazahozni a bébikét!
2009. jan. 14. 18:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Megnéztem, E16 van a hátulján, 03 0010 alatta a szám és 0-13kg-ig jó.

Akkor abban fogjuk elhozni. Inkább megkérdeztem mert nem voltam benne biztos,h. lehet-e már ültetni ilyen picit :-).

2009. jan. 14. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!