Milyen méretű pelenkát vegyek az újszülöttnek?
Mekkora babát jósolnak?
Nekem a 36. héten azt mondták, hogy olyan 3500g, úgy, hogy ketteset vettünk.
De jól is tettük, mert 4130g-al született:)
Hát mi vettünk a fiamnál Newbornt, aztán vehettünk újat, mert 4,4 kiló lett a drága.
Lányomnál a 2-est vettük, jó is, mert ő 4 kiló lett.
a 2-es méret biztosan kelleni fog, legfeljebb kicsit később. ha kiderül a kh-ban, hogy kisebb kellene, apuci még mindig be tud hozni egy csomaggal nektek.
én ezen az elven 2-est vittem be a kh-ba, aztán vettünk pár csomag 1-est is később, míg belehízott a 2-esbe :d
Nálunk pont fordítva volt, mint az egyik előző hozzászólónak:) Már jó előre megvettünk mindent, nagy babát jósoltak, a párom is majdnem 2 méter magas, mondta az UH-s doktornő, hogy ne is bajlódjunk az 56-os ruhákkal, mert úgyse lesz jó, úgyhogy felszerelkeztünk csupa 62-es cuccal és 2-es pelussal, és büszkén vártuk a bébit. Aki aztán 2 héttel előbb jött, 53 centi volt és 2.75 kiló, és szinte elveszett a 2-es pelusban... Apa húzott is rögtön másnap bevásárolni, és még egy ideig 1-esben nyomta a bébi.
De nem volt gáz, mert a kórházban addig tudtak adni 1-es pelust, amíg meg nem érkezett a felmentő sereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!