Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen megnyugtató, alvás...

Milyen megnyugtató, alvás segítő módszert használsz?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a cumira,ventilátorra(fehér zaj)kislámpa,alvórongy,stb..
2013. febr. 26. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk a kézben ringatás, sétálgatás, énekelés vált be. A cumi nélkülözhetetlen, nagyon szereti a plüss dolgokat gyürködni, így van neki egy plüss barija amit nagyon szeret, meg morzsolgató kendő. Éjjeli fény is van a szobában. De igazából elég nyugtalanul alszik, egyfolytában mozog álmában, és rengetegszer ébred. Gondolkoztam a brendonban kapható altató macin is, ami a szívverés hangját utánozza, de szerintem azt születéstől érdemes használni, az én kisfiam pedig már 7 hónapos.
2013. febr. 26. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A lányomnak is barija van :)

Ő ha álmos, akkor lerakom az ágyába, befordul, becsukja a szemét és alszik. Ha még nem annyira álmos, és beteszem az ágyába, én fordítom be, odaadom a cumit, kicsit gyürködi még a bariját, forog egyet-kettőt, aztán alszik. Vagy még nekem kell rásegítenem egy kis "ssss"-vel és fejsimivel, hogy félálomba kerüljön, onnantól pedig már alszik is.

Ez nekünk akkora csoda, hogy így is el lehet aludni, mert a fiam altatása 3 éve borzasztó volt.... volt, hogy 1-1,5 óráig kínlódtunk kézben... ő sokszor ébredt sírva is, de ő nem cumizott, nem fogadta el. Úgyhogy lehet, ez a titka, a cumi, bár én nem szeretném hogy napközben is ha kell ha nem a lányom szájában legyen.... majd meglátjuk. Most 6,5 hónapos. Ja, és születése óta pléd van összetekerve, és félkörben a feje körül. Mostmár egyre húzom szét a két szárát, de régebben jó volt, mert a kis kezét arra tette rá, mikor hanyatt feküdt. Így annyira sokszor nem kalimpált.

2013. febr. 26. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 hónapos kislányom van. nálunk elég jól megy az alvás, lerakom általában el is alszik. Nálunk a teljesen sötét szoba, a cumi és a plüssmaci a nyerő :)
2013. febr. 26. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Cumi és kis "rongykendő", a régi gyerek textilzsebkendők. Imádja, azt gyürkélmészve, rakosgálva kerül "alfába", onnan meg már csak egy lépés az alvás :)
2013. febr. 26. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Fehér zaj, youtube-on hallgatjuk. 5 perc alatt alszik.
2013. febr. 26. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!