Minden babának kihullik az "első " haja? 3 és fél hós a babám, de még nem látom, hogy cserélődne.
szia
az én babám is 6 hos és nem hullott ki egyáltalán a haja
Ez nagyon változó. Láttam már olyan babát, akinek foltokban cserélődött ki a haja, volt akinek spontán az egész "csomókban" kihullott (egy ismerős kislányánál), de azóta gyönyörű szép, barna haja van, csak egy kicsit ijesztő volt látni a kiságyban a hajszálakat. :)
A keresztlányomnak és keresztfiamnak pedig észre sem lehetett venni a haj-cserét. Van akinek nagyon szépen fokozatosan, észrevehetetlenül cserélődik a haja.
Szóval a kérdésedre a válasz: Igen, csak nem mindenkinél látni. De nem kell megijedni, ha kicsit intenzívebb a hajhullás.
Fiam félévesen még tök kopasz volt, lányomnak, aki most 6 hónapos, már növöget szépen.
De mondjuk neki születésekor nem volt sok haja.
3 hós a lányom és nem hullik, hanem nő a haja.
Nem látom, hogy kopna.
A kislányom 4,5 hós, sok hajjal született, és neki elkezdett cserélődni, hullani, de ugyan akkor nőtt is sokat.
Kb 1 hónappal ezelőtt megnyírtam Őt, amivel nem volt semmi baja, szépen tűrte, most olyan igazi kis kopasz, édes, baba feje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!