Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan aki hónapokig...

Van itt olyan aki hónapokig külön aludt a férjétől?

Figyelt kérdés
Babám 7 hós, születése óta vele alszom a szobájában. A férjem este szeret tv-zni ami engem zavarna, nekem fontos,h ha a baba este 8kor elalszik akkor én is el tudjak aludni, hátha éjjel kelni kell hozzá. A férjemnek meg szerintem bejön ez az egész, mert nem erőlteti,h költözzek vissza. Ő nagyon fontosnak tartja, h a munkája miatt zavartalanul aludjon, én meg hol horkolok,fogat csikorgatok( szülés előtt) stb., bár a baba nem panaszkodik. A házaséletünk olyan mint volt,ezzel nincs gond, de sztem ez így nem normális szitu. Van valaki így mint mi?
2013. febr. 25. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én a másik oldal vagyok :D Azt gondolom, mindenki csinálja úgy, ahogy nekik jó. Én nem költöztem a babához, és apa sem hagyta el a hálószobánkat. Ha ébredt a baba, akkor átmentem hozzá, megetettem, és visszamentem a helyemre. Mondjuk az én férjem mormota, magától nem ébred fel semmire. Ja és én szerencsés vok, nagyon hamar átaludták az éjszakát.
2013. febr. 25. 21:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Nálunk én vagyok az, aki nem forszírozza a visszaköltözést :)

Amikor megszületett a lányunk a férjem átköltözött a nappaliba, vagyis az első hajnali szopinál átvonult, hogy ki tudja pihenni magát. Ez 5 hónapig ment. Aztán visszaköltözött, de 9 hónaposan a lánykánkat megszállta a kisördög, és hajnalban, 3 óra körül bekéreszkedett az ágyunkba, nah onnantól kezdve csak a kisasszony aludt jól, mi csak nyomorogtunk...

Úgyhogy Apa most megint külön alszik, mert nem tudja kialudni magát...úgyhogy mi ketten alszunk a lányommal a nagy ágyban, a vándorlás időpontja változik csak :)

Ez már egy hónapja így van, és nem tudom meddig tartanak ezek az ébredések, állítólag a mozgásfejlődéssel és a szeparációs szorongással járnak, majd meglátjuk...

De engem ez nem zavar. amikor elalszik a lányunk összebújunk a nappaliban, és a férjem horkolása és mocorgása sem kelti fel a lányomat, amikor egyébként vissza tudna aludni, mert csak mondjuk egy cumit kell a szájába adni. Szóval ha semmi egyéb gondot nem okoz, akkor szerintem ez nem tragédia, majd ha eljön az idő, akkor megint együtt alszunk, de így legalább mindenki kipiheni magát...

2013. febr. 25. 23:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Nálunk nem "engedte", hogy így legyen! De őszintén megmondom, hogy én sem akartam! Amikor a baba elalszik, akkor tudunk kettesben lenni, normálisan végigmondani egy mondatot stb!

Egyszer aludtam a picivel, amikor beteg volt, hát éjjel megérkezett a férjem is! :)

DE! Mindenki csinálja úgy,ahogy neki jó! Ha ti így szoktátok meg, és senki nem csinál belőle gondot, akkor csináljátok így.

A válás, meg a megcsalás nem az együtt alváson múlik! :) Mi szinte este sose csináljuk, pedig látok, mi együtt alszunk! :)

2013. febr. 26. 05:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)
2013. febr. 26. 08:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is egy ideig a babaszobában dekkoltam, aztán jött a párom, hogy ideje lenne már együtt aludnunk, nem érdekli, ha felébred a baba, de hiányzom/hiányzunk neki :) Azóta együtt alszunk,persze a babánk is velünk csak a kiságyában.
2013. febr. 26. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Hat év alatt született 6 gyerekünk (tehát folyamatosan vagy terhes voltam, vagy szoptattam), mégsem töltöttünk külön még egyetlen éjaszakát sem, soha.

Ha kelni kell éjjel, felkelek, teszem a dolgom, és megyek vissza. nem tudnék úgy aludni ( és a férjem sem), hogy nem vagyunk együtt, nem ölelhetjük át egymást. Én nem értem, valaki miért csinálja a külön alvást, dehát nem is nekem kell értenem.

2013. febr. 26. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!