Miért van az, hogy eddig (hónapokig) elaludt 10 perc alatt szopi közben, most meg min.30 perc, de volt már 1 óra is?
Figyelt kérdés
Sokáig cicin aludt el, elég gyorsan a most egy éves lányom. 2-3 hete elalvás előtt szopik ugyan, de utána felül, dörzsöli a szemét, nevetgél. és ringatva meg mindenhogy kell altatni. Közel 10 kg, ringatni nehéz, de ha fekszek mellette és dúdolok akkor soha nem alszik el, csak forog néha sír, nyöszörög... kész! Szerintem nem jön a foga, mert nem látni semmit az ínyén. akkor most mi van?2010. nov. 24. 16:12
1/2 anonim válasza:
Mert már elég nagy ahhoz, hogy ne akarjon elaludni, ha nem akar, mert nem elég fáradt vagy álmos.
Meg kellene tanítanod neki, hogy hogy el tudjon aludni egyedül.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam ezt már 8-9 hónaposan csinálta. Akkortól beletettem a kiságyba és mellé ültem mesét olvasni. Eleinte még nyöszörgött, de azután figyelni kezdte és pár nap után kb. már a 3. percben elaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!