Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, hogy eddig...

Miért van az, hogy eddig (hónapokig) elaludt 10 perc alatt szopi közben, most meg min.30 perc, de volt már 1 óra is?

Figyelt kérdés
Sokáig cicin aludt el, elég gyorsan a most egy éves lányom. 2-3 hete elalvás előtt szopik ugyan, de utána felül, dörzsöli a szemét, nevetgél. és ringatva meg mindenhogy kell altatni. Közel 10 kg, ringatni nehéz, de ha fekszek mellette és dúdolok akkor soha nem alszik el, csak forog néha sír, nyöszörög... kész! Szerintem nem jön a foga, mert nem látni semmit az ínyén. akkor most mi van?
2010. nov. 24. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Mert már elég nagy ahhoz, hogy ne akarjon elaludni, ha nem akar, mert nem elég fáradt vagy álmos.

Meg kellene tanítanod neki, hogy hogy el tudjon aludni egyedül.

2010. nov. 24. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam ezt már 8-9 hónaposan csinálta. Akkortól beletettem a kiságyba és mellé ültem mesét olvasni. Eleinte még nyöszörgött, de azután figyelni kezdte és pár nap után kb. már a 3. percben elaludt.

2010. nov. 24. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!