A frissen járni tanult babádat mikor vitted ki az aszfaltos járdára sétálni először?
Itthon elég ügyesen járkál, esni azért szokott, de aszfalton jobban megüti magát.
Babakocsiba elég jól elül egy szűk órát, nem kívánkozik úgy ki.
Én egyszer nagyon meglepődtem, mert itthon már ügyesen ment, de a kinti cipőben még eléggé csetlett botlott. Egyszer elugrottunk egy plázába telefont venni, és amíg egyikünk ügyintézett, addig a másikunk sétált a babával.
Annyira tetszett neki, hogy ott keringtünk vele egy órát, mert nem akart megállni :). Azt gondoltuk, hogy hamar elfárad, de nem.
Azóta kiviszem az udvarra, utcára sétálni minden nap, meg is lepődtünk, hogy elsőre mekkora kört ment gyalog az utcán is. Persze folyamatosan fogtuk a kezét, hogy ne essen el.
Azóta minden nap kimegyünk, és babakocsizás előtt egy órát "fárasztom" :).
Már úgy kell szaladnom utána (csak az udvaron engedem el a kezét, de folyamatosan a nyomában vagyok). December elején tette meg az első önálló lépéseit, 13 hónaposan. Kb. 2-3 hétre rá volt a plázás séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!