Milyen márkájú cipőt, szandált ajánlanak a babának, amikor járni kezd? Nektek milyen van?
Superfit vagy Richter.
De szerintem nagyon jók a Bopy cipők is, ha nem túl széles, duci a babád lábfeje. (utóbbit én a Brendonban láttam)
Köszönöm a válaszokat!
Úgy látom, hogy a Richter és a Superfit is kapható a Brendonban, úgyhogy ezek közül fogunk válogatni, úgyis odajárunk vásárolni általában.
Ezen nem szeretnék spórolni, mert ez szerintem is nagyon fontos.
Ugye jól emlékszem, hogy magasszárút ajánlanak, hogy fogja a bokáját?
Tavasszal lesz majd aktuális a dolog, mert még csak kapaszkodva lépeget a cicám itthon...úgyhogy csak fel akarom mérni a terepet...
Jah, és még egy kérdés, szandálból jól emlékszem, hogy azt mondják, olyat kellene venni, ami zárt elől-hátul???
Kitolás, ha így van, olyan szépek vannak, amiknek nincs orruk :((
Igen, cipőből és szandiból is az a jó, ami fogja, tartja a bokáját.
Szandiból pedig azért praktikusabb a zárt orrú, mert ha elesik, felbukik..., akkor nem sérül a pici lábujja. :)
Igen ezek vannak a brendonban is. De én inkább a Kukucskát ajánlom nagyobb a választék superfitből.
Igen mindenképpen magas szárú kell, de a superfit és richter baba szandálok mind ilyenek.
Köszönöm a tippeket, ez a bolt pár utcányira van tőlünk, úgyhogy biztos benézünk majd :)
Köszönöm a segítségeteket, mentek a zöld kezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!