Hogy csináljátok. Most fogok szülni és van egy westi kiskutyusunk. Mikortol szabad oda engedni illettve majd simogatni a babámnak?
Nekünk cicánk van.
Most 7 hós a babó, és most kezdte el érdekelni, hogy meg is fogdozza a cicát, ne csak vigyorogjon rá.
Persze mindig ott vagyok vele, nehogy megtépje szegény dögit, és utána megyünk kezet mosni.
Úgy akarom szoktatni, hogy mindig mosson kezet a cica-simi után.
szia
a mi kis westie-nk egy nagyon makacs,konok,de iszonyat okos kutyus.gondolom a tietek is jól tanitható.én küdtem haza a kórhátból babaszagú pelust-le se....ta,de elmagyaráztuk neki,hogy jön egy baba,de attól őt még szeretjük,elvisszük sétálni-és akkor is a rangsorban ugyanott marad,csak belelőzi még egy baba is.mi úgy csináltuk az elején,h amikor a baba sirt- a kiskutya ugatott,mindig 1-1 falat sajtot párizsit adtunk,ha abbahagyta.főleg a fürdésnél volt visitás.aztán rájött,h nincs elhanyagolva,nem kell aggódnia-sőt még sétálni is többet jön velünk.olyan okosak,mi mindig megbeszéljük,h most nem jöhet velünk,v most ez a baba játéka.nálunk nagyon tiszteletben van tartva egymás területe,ha a fiamra szólok,h ez a kiskutya helye,vize,ennivalója-leteszi-és a kutyus is megtartja a 3lépés távolságot-igaz egy jó nagyot kapott ,mert rámorgott.ennyi volt az egymás piszkálása.persze nincsenek elszeparálva,néha megeteti,tejet tölt neki,dobja a labdát.de a határokat ha betartod nem lesz gond
sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!