6 hetes baba haját lehet samponnal mosni? Milyennel? Gabi, Johnsons fürdető? Eddig csak a fürdetőkrémet használtuk a védőnő tanácsára. De attól kissé zsíros hatású marad a haja.
Én fürdető krém párti vagyok, mosdókendővel mosom le a hajáról. Már 5 hónaposak vagyunk, és eddig se koszmó, se más probléma nem volt.
A Johnson's termékekről azt hallottam, hogy általában szárítják a bőrt.
Szia
Én vettem a patikában Babe márkájú, koszmó elleni sampont. Nem olcsó, majdnem 3000, viszont elmúlt egy éves a baba és még mindig megvan a negyede.
Én 20 éves fejjel azt gondoltam majd nekem milyen jó lesz a Johnsons...pesze,úgy kiszárított,hogy azthittem ott maradok,de tényleg..
Én is fürdetőkrém párti vagyok egyébként:)Meg bio ürcsié:)
Szia!
Éa a Nívea babasampont szerettem!
Jól mosd le a fejét,többször,akkor nem marad krémes.
ilyen pici babát jobb,ha a gyógyszertárival fürdetsz,mert a boltik nagyon száritják az érzékeny börüket. Inkább zsiros legyen a haja,mint koszmós, hámlós,száraz stb. Nekem 3 hós a babám,de a gyógyszertárit használjuk és fogjuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!