Hányan vagyunk itt anyukák akik még éjjel is kelünk babáinkhoz?
írjatok sokan !!
1.melyik városból írsz
2.hányszor ébred a babád enni,vagy bármiért és ha felébred vagy felsír akkor miért
3.a kiságyában alszik-e
4.hány éves vagy
5.hány hónapos a babád
6.és apuka felkel segíteni ha nem éhség miatt ébred a baba hogy te tudj pihenni? (pocakfájás,pelenkázás..)
én Debrecenből,3 hónapos a kisfiam,26 éves vagyok
és 2- szer szopik éjjel,utána alszik tovább a kiságyában,más miatt nem ébred,ezért apának nem kell kelnie,de ha gond volna segítene.
Azért tettem fel ezt a kérdést,hogy erőt merítsek hogy nem csak én vagyok egyedül aki éjjel fent kukorékol
sorstársak ide :)
1. Angliából, Skelmersdale-ből
2. Egyszer vagy kétszer de van hogy átalussza az éjjel, amúgy csak enni kel fel kb 15 perc alatt végez és alszik tovább
3. Kiságyban alszik
4. 21
5. 14 hetes
6. Nem nagyon szokott már más miatt felébredni de az elején felkelt ha felkeltettem :D De akkor szó nélkül:)
Amúgy van még valaki másnál hogy apuka csak akkor kel fel ha már sír a pici? Mert én már akkor fenn vagyok ha forgolódik, ő meg még a nyöszörgésre se kel fel.
de felébred apa a nyöszörgésre,de nem zavarja,mert tudja hogy én azonnal ott termek
most a második éjszaka 3,5 hónap óta mióta megszületett hogy kihagy éjjel egy evést,este 20 órától hajnal 5ig alszik :) remélem továbbra is így marad..
na már eltelt pár hónap,gondoltam kiemelem!
hogy álltok az éjszakázással kedves anyukák?
Szia!
Kisfiam lassan 1 éves,de még mindig nem állandó az éjszaka átalvása:) Viszont volt 1 hét amikor minden nap átaludta az éjszakákat,akkor bújt ki 4 foga egyszerre...már kezdtem örülni,hogy igen végre...de folytatta tovább a kelést,bár úgy néz ki csak 1-2 alkalommal ébred éjjel:)Az 50perceseknél ez is jobb:D
Te kedves kérdező?Nálatok mi újság?
22-es voltam:)
Amúgy meg,hogy repül az idő....rendesen megkönnyeztem amikor elolvastam amit 3 hónapja irtam neked az akkori 9 hónapos fiamról:)
bizony röpül.
most növekedési ugrása van,meg fogzik,hozzá is táplálok úgyhogy nagy változások történtek.
éjszaka többször felsír ömlik a nyála,ilyenkor kicsit cicire teszem majd ha bealszik, megy vissza a kiságyába.
egyébként ezen kívül minden rendben,
szép nagy baba,70 cm és 8500 gramm igazi kis zabagép!!!
Enyém mindjárt 1 éves, de a helyzet még változatlan.
Ő is fogzik, még csak két foga van kint, de eléggé elhúzódik a dolog, nagyon lassan jön ki neki... De annyira nem vészes, csak, gondolom, emiatt is ébred. Meg nemrég beköszöntött a szepaszorongás időszaka is... Szóval mindig van ok egy kis szopizásra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!