Hányan vagyunk itt anyukák akik még éjjel is kelünk babáinkhoz?
írjatok sokan !!
1.melyik városból írsz
2.hányszor ébred a babád enni,vagy bármiért és ha felébred vagy felsír akkor miért
3.a kiságyában alszik-e
4.hány éves vagy
5.hány hónapos a babád
6.és apuka felkel segíteni ha nem éhség miatt ébred a baba hogy te tudj pihenni? (pocakfájás,pelenkázás..)
én Debrecenből,3 hónapos a kisfiam,26 éves vagyok
és 2- szer szopik éjjel,utána alszik tovább a kiságyában,más miatt nem ébred,ezért apának nem kell kelnie,de ha gond volna segítene.
Azért tettem fel ezt a kérdést,hogy erőt merítsek hogy nem csak én vagyok egyedül aki éjjel fent kukorékol
sorstársak ide :)
1. Székesfehérvár mellett
2. 2-10x ébred (enni,inni,hasa fáj,pukik,fogzás,szep.szor. - de cicin hamar visszaalszik)
amikor felül egyszerre jött 3foga, akkor volt, hogy fél óránként ébredt és vissza sem aludt órákig!! míg kisebb volt jobban aludt!
3. velem alszik
4. 23
5. majdnem 10 hónapos
6. apa alszik!!! de nappal ha itthon van SZUPERAPUKA
NEM VAGY EGYEDÜL :)
1.Vác
2.2x eszik éjjel, van, hogy tovább ébren maradunk (akár 2.5 óra), mint az etetés, mert ilyenkor sír a hasfájás miatt - de általában fél-1 órát vagyunk fent, amikor megébred enni
3.nagyon ritkán, inkább velem a kanapén a gyerekszobában
4.24
5. kedden lesz 4 hetes
6.nem kel fel, mert ha felébred (2x), akkor eszik (is), plusz apuka dolgozik, így nem akarom, hogy fáradtan menjen dolgozni
1. Dunakeszi
2. Nem tudom, sokszor
3. A kiságyábn kezd, de a végén mindig nálunk köt ki.
4. 27
5. 10 hónapos
6. Apuka ebben nem segít.
Akkor én kakukk tojás vagyok részben mert:
Olaszországból írok, 2szer ébred cicizni, a saját kiságyában alszik aminek az egyik rácsát leszedtem és igy összetoltam a mi ágyunkal.(igy relative felkelek meg nem is)
28 éves vagyok, 8 hónapos a kislányom (van még két nagyobb fiam).
Apuka nem kel fel mert csak a cici miatt ébredünk
1. Dorog
2. 1-2x, enni-inni
3. Igen
4. 21 éves vagyok
5. 1-jén lesz 9 hónapos
6. Apuka alszik, mint a bunda
Szia!
1.Borsod megye (kis falu)
2.van,hogy 6-7 szer! Hogy miért az nem mindig derül ki! De nem enni
3.Kiságyban amíg nem apa ébred hamarabb(mert én már annyira fáradt vagyok) Akkor köztünk
4.24
5.10
6.Erre már írtam :) Csak közénkteszi és alszanak is tovább! :)
Szia! Nekem nem annyira jó olvasni ezt, de azért válaszolok:)
Kőszeg
2szer 3szor enni vagy inni
kiságyban alszik, saját szobájában
29 éves vagyok
18 és fél hós a gyermekem
apuka nem kel fel, mert egész nap vezet és nem akarom, hogy elaludjon a volán mögött, én pihenek a délutáni alvásnál ha kipurcantam:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!