Hányan vagyunk itt anyukák akik még éjjel is kelünk babáinkhoz?
írjatok sokan !!
1.melyik városból írsz
2.hányszor ébred a babád enni,vagy bármiért és ha felébred vagy felsír akkor miért
3.a kiságyában alszik-e
4.hány éves vagy
5.hány hónapos a babád
6.és apuka felkel segíteni ha nem éhség miatt ébred a baba hogy te tudj pihenni? (pocakfájás,pelenkázás..)
én Debrecenből,3 hónapos a kisfiam,26 éves vagyok
és 2- szer szopik éjjel,utána alszik tovább a kiságyában,más miatt nem ébred,ezért apának nem kell kelnie,de ha gond volna segítene.
Azért tettem fel ezt a kérdést,hogy erőt merítsek hogy nem csak én vagyok egyedül aki éjjel fent kukorékol
sorstársak ide :)
Irország
Naponta változik az ébredése.Van amikor egyszer sem kel,van amikor pl. tegnap 50percenként.Hasfájás,fogzás,szepa általában a baj.Na és a mozgásfejlődés is néha besegit nála:)
30éves vagyok.
a fiam 9 hónapos.
Nem ébred fel általában segiteni a párom,mert a fiam csak cicin hajlandó visszaaludni.Tehát igy olyankor felesleges lenne:)
Nyíregyháza
1-2x kel,szopik
kiságyban alszik
36 éves vagyok
10 hónapos a baba
apuka segítene szívesen,de nem tud szoptatni
1. Nyíregyháza
2. 1 x enni + 1-2 cumi miatt, de néha ki kell venni és ölbe megnyugtatni
3. kiságyban
4. 27
5. 4,5 hónapos
6. cumi adásnál igen, de ha már sír, akkor én megyek
köszi a válaszokat
egy-két anyuka nagyon humoros ám :)
1.Dunakeszi
2.A nagy 3 éves 1x pisilni, kicsi 16hónapos 2x enni, icipici 1 hónapos 2 óránként eszik.
3.Mind a saját ágyában alszik
4.31
6.Gondolhatod, 2 kezemen meg tudom számolni hányszor kelt hozzájuk.
Szia!
Győri, 24 éves anyuka vagyok, 19hónapos a kisfiúnk.Ő is gyakran ébred még éjjelente.van hogy csak egyszer, máskor 3-4 alkalom is előfordul.Szopizik egy kicsit és alszik is tovább.Kiságyban csak néha alszik, de inkább köztünk a sok ébredés miatt.
Apuka mikor kisebb volt a fiúnk mindig virrasztott velünk éjjel, most már erre nincs szükség.
Boldog babázást nektek!
köszi nektek is,
hát nagy a szórás..mindenhonnét írtok :)
még kiegészíteném annyival a kérdést hogy
hányadik baba ez nektek?
nekem második,már van egy 3 éves nagylányom is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!