Vannak itt olyanok, akik korán beadták bölcsibe a gyereküket?
A baratnomnek el kellett mennie dolgozni, mikor a kislanya 8 honapos volt. Ez inkabb neki, mint a gyereknek volt nehez, aki viszonylag konnyen es gyorsan hozzaszokott az uj rendhez. Szepen fejlodott es nem csak anyukajatol tanult uj dolgokat, de a kozossegben is sok uj dolgot szedett magara. Most mar negy eves, ovis igy tul van egy bolcsibol oviba valtason is. Meg elotte az elso bolcsit is le kellett cserelni de nagyon rugalmasan alkalmazkodott az uj kornyezethez. Mondjuk ez a kislany a kezdetektol fogva sokat volt a nagyival is es szerintem nagyon kis kiegyensulyozott gyerek. Az anyukaja a legfontosabb szemely, de nem csungenek egymason. Megis megvan a bizalom.
Hogy oszinte legyek ra jobb ranezni, mint az unokaocsemre, akivel az anyja az "eloirt" 3 eves koraig non stop egyutt volt es a gyerek mar szo szerin agybajt kap tole. Sajnos ezt mind a viselkedesebol, mind abbol, amit mond egyertelmuen le lehet szulni. Pedig az anyja imadja...csakhat csung rajta.
En szerintem nincs a gyerekek karara, ha kicsit kozossegbe kerulnek. A lenyeg az, hogy anya visszajon, nem hagy ott orokre. Es nem is adod be egesz napra. Szerintem ne felj ettol az uj helyzettol.
Semmi baja nem lesz a kicsinek, sot, meg az is lehet hogy jot tesz neki ha latja a tobbi, nala idosebb gyereket: gyorsulhat a fejlodese.
Erdeklodtel mar a bolcsodeben, hogy beveszik e? Mert eleg nagya tuljelentkezes....
Minél hamarabb viszed, annál könnyebben fog beszokni.
Neked lesz nehéz, kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!