Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kérjek 5 hónapos babámnak...

Mit kérjek 5 hónapos babámnak keresztelői ajándékba?

Figyelt kérdés
20 ezer forint környékén szeretnének a nagyszülők ajándékot venni. Bébikompra, hintára gondoltam... Vagy Ti mit kérnétek ilyen korú babának?
2013. febr. 22. 23:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És kislány amúgy :)
2013. febr. 23. 11:38
 12/14 anonim ***** válasza:
én biztos nem ékszert kérnék a gyereknek.inkább olyat aminek örülne,játszani tud vele stb.amúgy én sem értem hogy babykompot miért ne.az én kisfiam is használta és imádta mert oda ment vele ahova akart.én mondjuk tutu nem venném mindenből a legdrágábbat.oszd be okosan a pénzt.próbálj meg jó dolgokat venni vagy vetetni és ne 1 dolgot venni belőle hanem 3-4et.a babikomp(mi használtan vettük én semmiből nem ragaszkodom az újhoz)) meg a hinta jó ötlet. [link] nekünk ilyen hinta van és a kisfiam imádja.
2013. márc. 11. 11:19
 13/14 anonim ***** válasza:

tricikli, kismotor nem rossz de ezt majd csak jovore tudjatok hasznalni

haziko nekunk van egy eves koratol, nagy kedvenc, de kesobb hasznalhato

benti hinta, aminek dontheto a tamlaja mar eleg koran lehet hasznalni, es hosszu teli napokon, vagy esokor nagyon jol lekoti a kicsit

nekunk ilyen van [link]

2013. márc. 11. 14:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Névvel hímzett takaró, falvédő.

[link]

2013. márc. 12. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!