Ülni, mászni, állni tudó babámat beletehetem a babycompba? Most kaptuk ajándékba.
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 11:52
2/14 anonim válasza:
Tudom sokan azt fogják írni nem szabad ne tedd! Nekünk van én vettem! Mi is felnőttünk benne és semmi bajunk! Igaz nem órákig kell használni! De te dönt9d el!
3/14 anonim válasza:
(van akinek van baja tőle felnőttként. nem nyomorék, meg munkaképtelen, de bizonyos következményei lehetnek a túlzott használatának)
5/14 anonim válasza:
Én meg ahhoz fűztem hozzá, hogy "mi is felnőttünk így, ergo nem lehet káros". Ez ilyen formában nem igaz. Vagy ha nem így értetted, akkor bocsi.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem hagynám benne sokáig.Meg lehet nem is fog neki tetszeni.Egyébként én nem akartam se compot se járássegítőt.Csak "kedves" anyósom megvette!:S Ha még nem ülne,mászna stb...biztos nem tenném bele.De így nem tudom.Ártok-e vele?
2013. febr. 2. 12:02
7/14 anonim válasza:
Nem ha egyszerre 20 percnél nincs többet benne!
8/14 anonim válasza:
nekünk is így volt a nagyinál egy. Hetente egyszer amikor ott voltunk, benne volt párszor, de alapvetően igyekeztem, hogy a természetes mozgást gyakorolja. Ebben pl. mesterségesen tud "járni", de nem érzi, hogy hogy kell egyensúlyozni. Amiatt, hogy pár alkalomtól baja lesz, én sem aggódtam,de valahogy nem is volt a kedvencem
9/14 anonim válasza:
Nekünk volt ,nagyon szerette.Rengeteget mászott is de nagyinál abban lehetett szabad. 9 hónaposan már nem engedte hogy beletegyük, akkor kezdett kapaszkodva járni,1 évesen szaladt.most18 hónapos és játék közben sokszor mászik még mindig,de nagyon jó a nagy mozgása.
Biztos vagyok benne hogy nem volt hátrányára.
10/14 A kérdező kommentje:
Az én fiam is 9 hónapos.Már pár métert megy,ha fogom a kezét,illetve a bútoroknál is,bár ott még félénken.Akkor lehet nem is fogja érdekelni.
2013. febr. 2. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!