Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszintén! Lehet adni 5.5...

Őszintén! Lehet adni 5.5 hónapos babának pici rántással főzeléket és lehet bele reszelni sajtot?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 11:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Idős. 50 év körüli. Eléggé fáj nekem ez. Én olyan ember vagyok aki mindenkivel jól el tud beszélgetni. De ö valamiért nem kedvel. Egy ismerősöm mondta hogy sok anyuka nem kedveli. Nem tudunk mit tenni. Jövő hónapban is megyünk. Lehet megint titeket kell meg kérdeznem. Még jó hogy van ez az oldal és ennyi anyuka jár ide.
2009. szept. 9. 12:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a védőnődre!! Okosan teszed, hogy inkább utána jársz. Nem értem, nálunk pont a védőnő mondja, hogy miket nem szabad. A főzelékbe lisztet sem szabad, ő azt is tiltja 1 éves korig, a tejet, tejterméket, a tojást,citrusfélét, és a sót, vagy csak mértékkel.
2009. szept. 9. 12:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
2009. szept. 9. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Van speckó babajoghurt.

DM-ben, Rossmannban megtalálod, Humana gyártja.

Az én babóm nagyon szereti.

6 hónapos kortól ajánlja a gyártó.

Más joghurtot még szerintem korai lenne adni.

2009. szept. 9. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!