Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszintén! Lehet adni 5.5...

Őszintén! Lehet adni 5.5 hónapos babának pici rántással főzeléket és lehet bele reszelni sajtot?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 11:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
tejterméket 1 éves kor előtt nem szabad adni, anélkül add a főzeléket
2009. szept. 9. 11:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
persze,adhatsz.de nem ajánlatos.a főzeléket süritsd,krumplival,és sajtot meg még várni kéne 1,2 hónapot.
2009. szept. 9. 11:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még várom a válaszokat és utána ki írom ki tanácsolta! Nem akarom addig le írni mert érdekel másnak mit ajánlanak!
2009. szept. 9. 11:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
En mar adtam neki rantassal fozeleket a napokban,de meg sajtot nem dtam.De adtam tehenturot egy keveset.7 hos baba anyukaja
2009. szept. 9. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
33%
A rántás az liszt,1 éves kor előtt nem igazán kellene adni. A sajtot pedig 8 hónapos kor utàn lehet elkezdeni. Legalábbis 6 éve így volt.
2009. szept. 9. 11:13
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Lisztet,sajtot 8 hótol.Én még nem adnék,de te tudod.
2009. szept. 9. 11:20
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm anyukák! Én is így gondolom hogy korai! A védőnő mondta..... Többször volt már hogy írtam ide nektek (pl. újszülöttnek limonádé stb.) miket ajánl ez a nő. Teljesen ki akadok. Még füstölgök mert nagyon nem csipem. Anya szerint ajándék csomagot kéne neki vinni vagy pénzt adni és bájos lenne velünk. Már láttam olyan anyukát aki vitt neki. Egész más az ilyenekkel. Össze zavar teljesen! Még a Babavilágba sem hallottam ezt!!
2009. szept. 9. 11:29
 8/14 A kérdező kommentje:

Be szólt hogy mekkora a babánk. 8600g 4200g-al született. Combos. Párom nagyon megharagudott rá! Be is szólt neki. Hosszú is nem vékony az tény de nem is pufi.

Anya is azt kérdezte milyenek a babák vékonyak! Általában húsisak.

2009. szept. 9. 11:33
 9/14 A kérdező kommentje:

A másik hogy azt mondta délután is adjak főzeléket. Most így eszik: reggel: tápszer, délelőtt: gyümölcs, délbe: főzelék, délután: tápszer, este: tápszer.

Én azt látom ti délután tejpépet adtok inkább? Ugye? Azt is mondta pici joghurtot is kaphat! Meg se kérdeztem milyen joghurtra gondol mert úgy se adok neki!

2009. szept. 9. 11:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves az a védőnő? Elég szörnyű. És még bizzál meg benne...inkább minden "tanácsa" elött kérd ki másnak is a véleményét!
2009. szept. 9. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!