Hogy szoktassam le a 14hónapos fiamat a harapásról, csipkedésről, marásról, fejbepüfölésről?
Bocsi de a kérdés egy évvel ezelőtt lett feltéve,most 24hós.sztem így utólag nem lett elkényeztetve,csak minden gyerek más ,mindegyik máshogy dolgozza fel az információkat és már hogy van agyilag leterhelve.amíg az én babámmal egész nap foglalkozok és együtt vagyok és 6hósan már felállt és járt 10hónposan biztonsággal ,most meg már majdnem tisztán beszél és már egy csomó nehéz dolgot is tanulunk pl számolni ,színeket stb.. úgy pl az egyik ismerősömnek 6hósan fordult meg és több mint egyéves volt mikor egyáltalán felállt..szval máig azt mondom,amíg az enyém olyan,hogy nem tud csak a nyugodt és megszokott környezetében pihenni,nem tud kikapcsolni máshol-elaludni egy babakocsiban stb..csak túlpörgeti magát addig más babának tök mindegy.
szval ez gyerek függő és azóta nem egy ilyen anyukával találkoztam aki ugyan ezzel a gonddal küzd...,mert egy 14hós nem tudja máshogy kifejezni még magát csak ha csipked ha nem jó vagy mar stb..az más kérdés ,hogy meg kell tudni értetni vele,hogy ezt nem szabad és ez az igazi nagy meló...nah mindegy,azért köszi a megállapításodat látatlanban,hogy elkényeztetett gyerek..biztos te tökéletesen csinálod..habár a kérdésre amúgy sem válaszoltál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!