Babaúszással kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek, kinek mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
3 hónaposan a klóros, hideg víztől nem lesz baja?2013. febr. 20. 18:59
1/4 anonim válasza:
bnőm volt az 5 hónapos fiával babaúszáson és azt mondta, nagyon nem jött be nekik.. a gyerek is utálta, meg ő is, az oktató se volt jó. viszont, ha kötetlenül csak pancsiztak, azt szerette a kicsi. én is akarom vinni majd a fiamat, de egyelőre a nagykádban is fél. múltkor betettem magam mellé és rettegett. egy kicsit félek én is az uszodától, de főleg a füle miatt, sokan mondják, hogy begyulladhat a fülük a víztől
2/4 A kérdező kommentje:
Én a klórra vagyok kíváncsi,hogy szabad-e ezzel fertőtleníteni illetve milyen mértékben és a babák ezt hogy viselik?
2013. febr. 21. 08:25
3/4 Golan Trevize válasza:
Babaúszás nem hideg vízben szokott lenni.
Mi úszás után le szoktuk zuhanyozni őket, sosem volt semmi bajuk, pedig az egyikük kifejezetten érzékeny bőrá.
Fülgyulladásról még nem is hallottam.
4/4 anonim válasza:
Én pár hete kérdeztem az orvosunkat.
Azt mondta nem ajánlja, mert az Ő bőrük még elég érzékeny ( a leg strammabb babáé is) . És a felszabaduló klórgáz akár légúti fertőzéseket is okozhat náluk. Nekem azt mondta h ráérek 1 éves kora körül vinni. Én megfogadom a tanácsát.
Nyáron persze a balatonba beleviszem.( most 5,5 hós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!