Dr. Várkonyi Ágnes Szeged valaki volt nála? Tapasztalatok, tarifák?
Figyelt kérdés
Kislányom tejallergiás.5 hónapos és gasztrodokit váltanék.Őt javasolták.Várólista?#Szeged #Várkonyi Ágnes
2013. febr. 17. 10:06
1/8 Homoki Imre válasza:
Néhány éve voltunk a lisztérzékeny gyerekünkkel. Sok évig jártunk hozzá éves kontrollra. Nagyon korrekt és nagy tudással rendelkező gyerekorvos. Tarifáról nem tudok.
2/8 A kérdező kommentje:
Én most az Aranyklinikára akarok hozzá menni, de nincs fennt semmi árlista, mivel ez magánrészleg, ezért érdekelne.
2013. febr. 20. 15:32
3/8 Ibus69 válasza:
Januárban voltunk Nála a lányommal az Aranyklinikán. Nagyon alapos,kedves! 10000 ft-ot fizettem,azóta is rendszeresen megyünk,vagy telefonon értekezünk. Maximálisan meg vagyok elégedve Vele!!
4/8 A kérdező kommentje:
Azóta már mi is voltunk, de a vizsgálatokra a Klinikára mentünk.Köszi.
2013. máj. 2. 22:00
5/8 anonim válasza:
Szia! Érdeklődni szeretnék a doktornővel kapcsolatban, jártok e még hozzá, mennyire vagytok megelégedve vele? 5 éves lányomat szeretném elvinni hozzá, szintén tej és egyéb táplálékallergia miatt. Válaszodat előre is köszönöm!
6/8 anonim válasza:
Mi idén voltunk nála az Aranyklinikán, mert a Gyerekklinikán hosszú a várólista. Nagyon aranyos és empatikus volt, továbbá a gyerkőc bizalmát is gyorsan elnyerte a kedvességével.
Kimagasló tudással rendelkezik és hihetetlen alapossággal dolgozik, több mint 1 órát voltunk bent nála! Szerencsére nem azon orvosok táborát népesíti, akik már a magánrendelésükön(!) is flegmák az emberrel, mert sajnos ez a jelenség kezdi felütni a fejét...a tb-s rendeléseken túl, már a fizetős rovatban is hígul az ellátás :-/
Na de visszatérve a professzor asszonyra nagyon megéri a pénzét, csak ajánlani tudom! Az idei tarifa 12.000 Ft
7/8 YinSu válasza:
Sziasztok! Engem is érdekelnének infók a magánrendekéséről. Ő ki tudja adni a tartós beteg igazolást? Vérvétel mennyi nála? Ige4 érdekel leginkább. Illetve mennyi idő múlvára lehet nála időpontot kapni?
8/8 Holdviola29 válasza:
Engem gyermekkoromban kezelt tej és tojasallergiaval, nagyon alapos és nagy szaktudasú volt akkor és most is az gondolom azóta meg többet fejlődött... Nagyon kedves gyermekközpontu... Azt nem tudom hogy most hogy lehet hozzá bejutni de érdekelne mert a kisfiamnál is hasonló tüneteket tapasztalok mint anno nekem voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!