Ti mit gondoltok, mikor nem ciki már elmenni szórakozni 1-2órára barátokkal?
Gyönyörűek vagytok. Igenis ciki, nagyon is! Kinek szültétek a gyereket, a nagyszülőknek vagy magatoknak?
és még büszkék is vagytok magatokra ahogy látom... Szép...
Úgy gondolom 3 hetesen kicsit korai elmenni. Én mikor a Fiam 3 hetes volt, örültem ha pihenhetek, hajat moshatok és h luk van azon a bizonyos testrészemen :)
Viccet félretéve. Én elöször- egy bevásárlás erejéig (1-1,5óra) hagytam Anyukámra a Fiam, akkor majdnem 2 hós volt. Nem akartam beöltöztetni télen, nyüzsibe vinni, infulenza járvány stb. Anyukám szívesen vigyázott rá, Én pedig fele annyi idő alatt végigjártam.
Most 5 hós, volt már olyan alkalom, hogy 3 órára itt hagytam. Természetesen megetettem stb. Az esetek többségében ilyenkor alszik, de ha felébred sincsen gond.
Te tudod, hogy el mész-e, szükséged van-e bulizásra. Itt senki nem dönthet helyetted. Az, hogy ciki-e. Hát nem ám más véleményére adsz. Tégy úgy ahogy helyesnek látod.
( Személy szerint Én nem mennék)
Üdv.
Nyilván nem mindegy,hogy valaki napközben megy el meginni egy kávét a barátokkal, vagy egy éjszakára bulizni!
Bár én amikor 3 hetes volt a fiam, örültem, hogy éltem!:)
Kb. két hónapos volt, amikor már elmentem egy órára. Bulizni konkrétan 4 hónapos korában mentünk, mert akkor volt a tesóm esküvője.
Ettől függetlenül én sem értem, amikor egy ismerős 6 héttel szülés után egy koncerten nyomta egy romkocsmában egész éjjel! Itt most mindegy, hogy tápszeres vagy anyatejes, nem csak az etetésről van szó, hanem,hogy egy 6 hetes babának, nem mamira, de még nem is apukára van szüksége, hanem az anyjára!
Én is örülök,hogy élek... :)
Látom,eléggé megoszlóak a vélemények... Hát köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!