Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős kortól lehet...

Mennyi idős kortól lehet bevezetni az apró magvas gyümölcsöket? (eper, málna stb. )

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 08:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 1éves kor után.
2013. febr. 19. 08:55
 2/5 anyács ***** válasza:

Én úgy tudom, másfél éves kortól!

Amint megjelenik az eper tavasszal, én megpróbálom majd a kislányomnak, májusban lesz másfél éves!

2013. febr. 19. 09:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Másfél éves kor után...de ha pl át tudod paszírozni neki és a magokat így "kiszűrni", akkor eheti már hamarabb is! Ezért vannak a bébiételekben benne és még is adhatod már pl 6 hónapos kortól azt a kaját! Szóval a magokra kell figyelni!
2013. febr. 19. 10:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kisfiam másfél éves, adhatok pl. epres vagy málnás joghurtot neki? Ha jön az eper szezon majd kap frisset is.
2013. febr. 19. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, joghurt és bébiétel formájában már előbb is adhatsz. Úgy emlékszem, epres és erdei gyümölcsös bébidesszert már fél éves kortól van (talán Hipp). Joghurtként is adhatod akkortól, amikor már adsz neki másféle joghurtokat.

Ezeket azért nem lehet nyersen adni kicsi korban, mert nem lehet kimagozni őket.

2013. febr. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!