Egyesek hogy engedhetik meg maguknak, hogy mindig új ruhát vegyenek a babának, és mindenféle új játékokat? Pl 23 000-ért játszószőnyeget. Ilyen jól keresnek az apukák?
Mi sem vagyunk csórók, a férjem vállalkozó, de én akkor is ott spórolok ahol tudok. Turiban vásárolok, és eszembe nem jutna 23-ért játszószőnyeget venni. Ennyi pénzük van az embereknek, vagy ennyire szórják? Én is mindent megadok a babámnak, rengeteg ruhája és játéka van, nem sajnálom tőle a pénzt, de pl egy játszószőnyeget kb 3 hónapig tud használni...
Ti melyik táborba tartoztok?
és kitől vennék meg a használt, olcsó, márkás cuccokat olyan sokan, ha nem lennének olyanok, akik mindezt drágán, újonnan is megveszik? :-)
Én sem szórom a pénzt, de mindent újként veszek meg a gyereknek. Nem vagyok híve a használt dolgoknak. talán azért, mert néhányszor próbáltam és csalódtam. Mondjuk én elteszek mindenét, majd jó lesz a tesónak.
Játszószőnyegről annyit, hogy én is megvettem 22-ért a fiamnak. használta kb 2 hónapot, eltettük. majdnem egy éves, a minap elővettem. félórákat játszik vele. igaz, hogy teljesen másképpen, mint ahogy azt kisbabaként csinálta, de lefoglalja.
nincsen ezer játéka. ami van, azt cserélgetem. egyik héten egyik kupac, másik héten másik kupac játékot kapja meg. így jobban örül neki, szinte újként a másik felének mindig!
Az utolsó mond valamit!
Még jó,hogy vannak olyanok akik megveszik a drágát,hogy mi megvehessük tőlük olcsóbban!
Köszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!