Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen módszerrel tudnék...

Milyen módszerrel tudnék segíteni az 5 és fél hónapos fiamnak abban, hogy ha hason van akkor kússzon?

Figyelt kérdés
Ha leteszem egyből hasra pördül,de egy idő után begurul és mérges lesz, hogy nem éri el a játékát.A tengelye körül már szépen forog,de ez már nagyon fárasztó ha leteszem hasra fordul és sírás lesz a vége mert nem megy neki.
2009. szept. 7. 20:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én lányom is 5 nappal 5 hónapos kora előtt kezdett el négykézlábazni, 1-jén volt 6 hónapos és 2-án egyedül felállt a kiságyban. Azóta egésznap áll, és igen, oldalazva már tett lépéseket. Aki nem hiszi, írjon privit és küldök videót. Miért nem hiszitek el, hogy vannak gyerekek, akiknek korábban indult a mozgásfejlődésük? Szinte sosem írok válaszokat ilyen kérdésekre: Mit tud a ... hós gyereked?, mert jönnek a kétkedők, hogy ugyan, nem lehet, hogy a gyereked ezt é ezt csinálja... Hát pedig igen, higgyétek el, lehet.

kedves kérdező, bocsi az offért, de felhúzott, hogy az első válaszolónak beszóltak, "egy hónap múlva azt fogod írni, hogy jár!". Hát, az én gyerekemből kiindulva, lehet, hogy azt fogja írni, hogy oldalazva lépeget 6 hónaposan, és én el fogom hinni neki!

2009. szept. 9. 22:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a baj,nekem is van olyan barátnőm akinek az 5 hónapos fia már mindent csinál és ELHISZEM!
2009. szept. 11. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!