Gyógytornászt/Konduktort/Dévény módszerrel foglalkozó szakembert keresek a XVII. kerületben vagy környékén?
5 és fél hónapos a Kislányunk, a problémánk az, hogy magától még oldalára sem fordul. Ma voltam dévényes szakembernél, aki hypotóniát állapított meg Nála, valamint annyit mondott még, hogy erősen jobb oldalra húz a feje. 4500 forintot sokallok egy alkalomért (nem azért, mert nem érne ennyit a Babánk, csak sajnos van egy anyagi keretünk, amibe havi 36-40 ezer forint plusz nem férne bele)
Tényleg csak fizetős módja van annak, hogy kikezeljék a Babánkat ebből? Ha valóban csak az van, akkor nem hiszem el, hogy a környéken nincs olcsóbb megoldás. Esetleg valaki tudna ajánlani jó szakembert, vagy más lehetőséget?
Még egy kérdés. Valóban az ördögtől való dolog a baba úszás? Mi elkezdtük nem rég, amikor ezt említettem a Hölgynek, valami teljesen abnormális egészségtelen dolognak állította be! Más hypoton babán segített esetleg, hogy járt úszni, vagy valóban hátráltat minket, ha járunk?
Bocsi, hogy hosszú lett, csak kicsit el vagyok keseredve.
Köszönöm, hogy válaszoltál. :) Ne értsd félre, nem 1000 forintra gondoltam. Ha netán 3000-ért lenne valaki, már az is könnyítene a helyzeten. Természetesen abban igazad van, hogy várni nem lehet. Megkérdezem a házi orvost mik a lehetőségek ilyenkor, hátha esetleg ő is tud valamit mondani.
Az úszáson meglepődtem, hogy ennyire ellene volt. Mi már 4-szer voltunk, Babának semmi baja szerencsére. Azt olvastam itt is és más fórumokon is, hogy nagyon sokban segíti a mozgásfejlődést. Teljesen bizonytalan lettem most már :(...
Kedves Kérdező!
Hívjon fel nyugodtan, ha még nem oldódott meg a problémája.
XVII. kerületi konduktor vagyok.
Tel.:0620 280 9303
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!