Vennétek használtan tavaszi cipőt a babátoknak a Vateráról / TeszVeszről?
Gondolj bele , annó Biztos örököltél cipőt, vagy a tiédet hordta a tesód, vagy te az övét örökölted.
A gyermeked kinőtt cipőjét ránk teszed a tesónak!?
Én 2x vettem használt cipőt, vaterán, de többet soha, mert az egyik annyira szűk fazon volt, nem ment rá a gyerek lábára, a másik meg nagyon nehéz volt!
Bababörzén veszek néha használt cipőt, mert ott nincs még rá + posta a gyereket viszem, rá tudom próbálni.
Általában Adidas, Nike cipőt veszek a gyereknek, ami 6000 Ft a deichmannban.
Neten ha megveszem használtan 3500 Ft+ 600 a posta. Akkor inkább kipótolom 2000-rel, és új!
A kislányom 3 éves, a hócsizmáját a vaterán vettem. Kinéztem a boltban, hogy mit szeretnék, újonnan 17 ezer lett volna.
Kerestem a vaterán egy újszerűt, ami postával került 5 ezerbe.
Még ősszel nekiálltam figyelni, és addig vártam, míg meg nem találtam az igazit.
Kislányom nagyon szereti, kényelmes (hisz a boltban fel is próbáltuk) és valóban alig volt használva. Szerintem jó vétel volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!