Mit vettél használtan a babádnak?
Mi is sok mindent kapnánk (hordozót, babakocsit, rengeteg ruhát, játékokat) és igazából szeretem a jó fogásokat :D, és nem szívesen adnék ki dupla-tripla árat olyan holmiért, amit egy-két hónapig használunk maximum.
Ezért vagyok kíváncsi a tapasztalatokra, mi éri meg, mi nem, mire kell figyelni.
Amikor született, szinte mindent használtan vettem. Bébiőr, légzésfigyelő akkor még nem volt divat, csak azok használták, akiknek a doki valami miatt indokolta.
Csak a babakádat meg a mellszívót (kézit) vettem újonnan, meg a textilpelókat a feje alá, büfiztetéshez.
Se egy kiságynak, se egy babakocsinak, se egy ágyneműnek nem lesz semmi baja, ha 1-2 gyereket kiszolgált ;).
Babaruhák szintén... sokat kaptam.. mindig volt 1-2 új tipegője, ezeket is kaptam... főleg dokihoz használtuk.
Volt egy ismerősöm, aki presztízskérdést csinált abból, hogy minden új legyen, és lenézte azokat, akik a bababiziben vásároltak. Kb a gyerek 3 hónapos koráig bírta anyagilag, utána találkoztam vele a bababiziben :P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!