1-1,5 éves babádnak hogyan készíted el a kakaót? Tejből/tápszerből/tejitalból? És milyen kakaóból?
Figyelt kérdés
Kakaó2013. jan. 28. 19:30
2/10 anonim válasza:
Én is hanyagolnám még, nálunk kb. 2,5 évesen ittak először kakaót. Akkor is csak módjával. De az én gyerekeim a sima tejet is nagyon-nagyon szeretik, miért akarod a cukros kakaóval elrontani?
3/10 anonim válasza:
Nyugodtan lehet neki kakaót adni heti 1x, 2x... Nem kell mindent túlzásba vinni, semmi baja nem lesz tőle! Én sima (zacskós) 2.8%-os tejet forralok és abból. Van kimondottan kisgyerekeknek való (van benne kalcium, c-vitamin) instant kakaópor, abból rakok bele 1-1,5 teáskanállal, hogy világos legyen a kakaó! Macikávét is kap néha. 14 hónapos.
4/10 anonim válasza:
16 hónapos, reggel kakaó, este 2,8%-os sissy tej. Brumi instant kakaóból fél teáskanállal.
5/10 anonim válasza:
Nem kap kakaót, mert a főzös kakaó nem édes. Cukrozott mű kakót meg nem adok neki.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Többen írták már itt, hogy kakaót adnak a gyerkőcöknek reggel/este, és mivel nem vagyok jártas az otthon kapható baba dolgokban (külföldön élünk), gondoltam hátha van valami "baba barát", nem agyon cukrozott kakaó is.
2013. jan. 28. 22:45
7/10 anonim válasza:
Nem nincsen, a gyerek kakaók is tömény cukorból vannak.
8/10 anonim válasza:
Nem értem,miért nem hasznos a válaszom attól, mert "cukros műkakaót" kap reggel. A kérdés arról szólt, hogy hogyan készíted el... ? És milyenből ? Mindenki eldönti, hogy ő hogy csinálja, de ne fikázzuk már a másikat azért, mert nem úgy, ahogy mi...
9/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek kedves utolsó, számomra a Te válaszod is ugyanolyan hasznos volt mint a többieké! Azért még mert más másképp csinálja, nem kellene lepontozni, elég ovis dolog!!
2013. jan. 29. 21:49
10/10 anonim válasza:
Felforralom a vizet a NATÚR kakaóporral. Ha már egynemű, lezárom a gázt, kihűtöm. A végén belekeverem a megfelelő mennyiségű tápszert és némi MÉZET. Nem kell nagyon édesre, ne azt szokja meg. A mézzel csak óvatosan, kipróbálás után, mert allergizálhat.
A natúr kakaó alapvetően jó dolog, tápláló: sok magnézium és B-vitamin van benne. A cukorral, az adalékanyagokkal rontják el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!