Mennyit iszik 5 hónapos babátok tápszerből?
Az enyém 10 nap múlva 5 hónapos, és most eszik 5-6x kb 210 ml-t, ez a 6 kanálnyi adag.
Kábé ekkora mint a tiéd súlyra, de hosszabb picit. És őrületesen tokás...
Gyakrabban nem tudok adni neki mert nem igényli, beletuszkolni meg nem akarom. 150 ml után meg ordít, hogy még kell neki.Eszik reggel 5-6 körül tápszert, 9-10 körül tápszert, 12-13 körül főzelék, 14-15 körül egy kis gyümölcspép(még nem váltottam ki vele étkezést csak kóstolás), 16-17 körül tápszer és este 19-20 körül tápszer, utána reggel 5-ig alvás. Végül is így mindenkinek jó, neki is, csak kíváncsi voltam, hogy csak az én fiam e ilyen nagy evő vagy ez normális... :)Ja és hányni sosem hány vissza semennyit se, jó nagyokat büfizik utána :)
Egyébként mire gondoltál második válaszoló hogy gondok lehetnek belőle?Elhízás?
Köszi az eddigi válaszokat!
Szia!
A te babád súlyához képest teljesen normális, hogy ennyit eszik. Pontosan 281,25ml tápszer kell neki alkalmanként, de mivel főzeléket is eszik ezért lehet, hogy csak 250ml-er elég neki. (7,5kgX150ml=1125ml/4=281,25ml)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!