Mit vettél használtan a babádnak?
ruhát mindenképp fogadj el.
mi 2 helyről kaptunk 50-56-62es ruhákat é nagyon jól jött...sok body,és nagyon sok rugdalózó kell,mert nekünk az elején,pláne míg a köldökcsonk fent volt,volt,hogy egy éjjel 3x kellet ruhát váltani
én most is sok ruhát veszek a neten packban,bölcsőt is használtan vettünk,és a hintát is
mérleget,légzésfigyelőt,bébiőrt kölcsön kaptunk
Szia!
Én sem vettem semmit használtan, csak újonnan. A légzésfigyelőt és a babamérleget kaptam kölcsön, de azt olyanoktól, akikről tudom, h igényesek mint én. Ha újra kezdhetném, se vennék semmit használtan. A ruhákból sem szeretem, hisz én sem veszem fel más ruháját. Persze ezt mindenki eldönti maga, azzal nincs baj, ha valaki megveszi! Talán ha tudnám, h igényes embertől van és nem tehetném meg, h újat vegyek, akkor a babakocsi, hordozóba megvenném, hiszen töredékéért lehet megvenni használtan, még ha jó babakocsiról is van szó!
3 gyerekem van de igazából az elsőnél vettem legtöbb dolgot használtan (leszámítva a higiéniai dolgokat, mint cumisüveg, kiskád,olló, mellszívó). Mindenen túladtam, semmink se maradt a második gyereknek, de nem is baj mert kislány lett és utálom az unisex cuccokat. Nála már voltak amiket újonnan vettem (kiskádat, kiságyat, ágyneműket, törölközőt, tetrapelenkát, ruhák egy részét, cipőt).
Egyébként szerintem is irtó jó dolgokat lehet kifogni ruhákban is akár csomagot akár darabra is mert az új ruhák azért igencsak drágák ha az ember nem ugyanazt az 5 pólót meg 4 nacit szeretné nézni a gyereken hónapokig.
Én szeretem a változatosságot így használtan sokkal jobban kijövök ruha ügyileg, nem beszélve arról hogy úgy van némi esélye az egyedibb ruciknak, szemben azzal ha beszédelgek a H&M.be (szeretem egyébként néhány holmiját de hogy csak onnan öltözködjenek, azt nem) a C&A ba a kínai boltba, vagy a tescóba és minden második gyereken ugyanazt a cuccot fogom látni mint az enyémen...
Használtan vettünk/kaptunk: ruhák, 1 kiságy (speciális ikerágy), babakocsi (3 db), pelenkázószekrény, játszószőnyeg, autós hordozó-ülések 0-10 kg (3 db), utazóágy (3 db), sterilizáló, cumisüveg melegítő (2 db), pelenkázó táska, cumisüveg termosz (volt legalább 5-6 db-unk), takarók.
Újonnan vettük: 2 kiságy, kókuszmatracok, ruhák (H&M, C&A, Tesco leginkább), cipők, cumisüvegek, itatócumi, kanalak, fürdetővödör, pelenkázólap, textilpelenkák, autósülések 9-18 kg (3 db), utazóágy, cumisüveg melegítő, takarók, lepedők, poharak, és a bérelt elektromos Medela fejőgéphez a műanyag alkatrészeket.
Szerintem megéri használtan venni, mondjuk én vaterán/teszvesezn csak személyes átvétellel, sokszor ismerőstől vettem át dolgokat. Viszont néha újonnan is ki lehet fogni akciósan dolgokat, ha csak 1-2ezer Ft volt a különbség, akkor inkább megvettük újonnan. Amit higiénai okokból nem vállalnék be, azokat mindet újonnan vettük, gondolok itt pl. a cumisüvegekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!