Mennyi idős kortól lehet babasampont használni?
Szia!
Nálunk is pont ez a helyzet, 7 hetes, óriási hajjal, csak az a különbség, hogy kislány.:)
Mi először a fürdetővel mostuk, azt hittem azzal kell:), a doki mondta,h mossuk meg minden nap.
Aztán kérdeztem a védőnőt, hátha mást mond:D mert elég türelmetlen a kiscsaj mire az óriási sérót szárazra töröljük... ő azt mondta, hogy hetente 1x samponnal, amúgy meg minden nap a fürdetős vízzel mossuk. Tehát a szárítgatást nem úsztuk meg (bár néha adok neki 1 szabadnapot).
Ergo: szerintem lehet. Nekünk Johnson&J. kamillás van, tök jó az illata, és sokkal puhább utána a haja.
Én is kérdeznék: nálatok göndör a kisfíad haja, miután jól átdörzsölted? (Csak kiváncsi vagyok, h göndör lesz-e a kiscsaj haja, vagy másoknál is begöndörödik.)
Gondolom Titeket is jól megdícsérnek, h milyen szép kis hajasbaba:))
az első vagyok:
Én semmiképp nem szárítanám hajszárítóval, ha arra gondoltál. addig dörzsölgetem neki, míg nem lesz száraz. Fürcsi után szptatom és még közbeen szokta neki dörzsölgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!