Milyert ordit ha felveszem az olombe, miert fel tolem? Vagy mar nem ertem.11 honapos kislanyom.
Én úgy gondolom,hogy a betegség miatt van.Biztos gyenge is még.Veled meg azért ilyen,mert te voltál ott amikor "bántották" és most így büntet téged(valahol olvastam,hogy így van).De majd rájön,hogy nem lesz baj,ha veled van és ennyi.Nyugi,szerintem nemsokára "visszaváltozik".
:)))
Ja és a fürdésre is kell idő,hogy megszokja.
Hát nem tudom.A lányom 11 hónapos volt,mikor mi is kórházba kerültünk rotavírussal,és hólyagos torokgyullada´ssal.Szegénykém is sokat kinlódott,lekelett fognom,stb....
Velem nem csinálta ezt.Inkább csak nálam akart lenni.
Próbáld meg,hogy nem akarod sokszor magadhoz ölelni,babusgatni.Lehet,hogy menni fog magától....
Gondolom,hogyx mennyire nehéz lehet ez most neked.
Próbáld lekötni játékokkal a figyelmét fürde´s közben.Ha nem bír ülni az nem ok,hogy ne fürdesd.Fektesd bele a vízbe,vagy támasszátok alá a kezteket,és úgy mosdasd meg.Lehethogy jobban is fogja magát egy kicsit érezni.
Türelem,lehet pár nap és minden visszarázódik a régi kerékva´gásba.
Kitartás.
az utolsó válaszolóval egyet értek, sajnos tényleg félhet tőled, veled azonosítja a vizsgálatok,vérvétel stb...az én picim is egy hét intenzív orrszívás(pórszívós) uán,szinte menekült elölem, ha mentem felé.ő oda jött magától, csak nekem nem szabadott közelíteni.
13hós a picim.
én is azt mondom,szeretgesd de ne vedd fel, esteleg ha apa kezében van, simizd közbe...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!