Miért van az ha a kislányom elalszik a karomban v. a vállamon és le akarom tenni a helyére 5-10perc és felébred sírdogál? Ha felveszem megnyugszik és kezdődik elölről, de néha alszik tovább! Elkényeztettem 5 hetesen?
Én is 5 hetes kislánnyal, ugyanígy:-(
A vállamon alszik, leteszem felébred. Felveszem, elalszik, leteszem, felébred. Akár 4-5 alkalommal is. kiegészítve azzal, hogy én adok neki cicit általában, ott is elalszik 10 mp alatt, felveszem böfizni, elalszik, leteszem, felébred. De kb a4. 5. alkalommal elalszik végre:-)
Nyugi, ezzel tuti nem vagy egyedül, ez nem kényeztetés.
Szerintem szereti hallani a szivünket, és ha nem hallja, nyugtalan. Felvesszük , hallja, megnyugszik, de ha letesszük megint, nem hallja. Én próbálom megvárni, amíg mélyebb álomba merül, és akkor letenni, ha sír, kicsit hagyon, néha elaltatja magát idővel.
Okosabbak a kisbabák mint hinnétek!!! Nem hülye az a gyerek!!! Hallani a hangján ha hisztizik! Én is hagyom és ordít 10 percet. Hozzáteszem itt voltak anyuék és el lett kapatva, két hétig, most egy kicsit böjtölünk. De nem drasztikusan nyílván. Cici, pelluscsere, egy kis beszélgetés, játék az ő módján, és aztán kiságy. Ekkor minden igénye ki van elégítve. Persze van olyan hogy én is kiveszem, ha fáj a hasa azt látni. No meg ha anyaigénye van de nem minden alkalommal! Ha ehhez lesz szokatva a kicsi, akkor még a szemetet se fogjátok tudni kivinni! Én is próbálom követni az igényeit, de mindent csak ésszel!! :)
Sok sikert! 5 hetes kisfiú anyukája!
Köszi,hogy ilyen gyorsan sok választ írtatok! :)
Hallottam,hogy a kicsik néha megijednek a saját kezüktől.
De hála istennek a kislányom alszik éjjel és csak 1szer kel fel szopizni.
Köszi még1szer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!