4 hónapos babám nem hajlandó nappal aludni, mit csináljak vele?
Nekem sincs jobb ötletem minthogy kösd magadra. Ilyen korban már lehet próbálkozni a háton hordozással, aközben tudsz pl. porszívózni, felmosni, foglalkozni a nagyobbakkal.
Nekem addig volt kendőben hordozás amíg hasfájós volt a pici, 6 hetes és 3 hós köra közt szinte minden este hordoznom kellett, de ő még túl pici volt a háton hordozáshoz ezért elöl hordoztam, na így házimunkázni nem lehet. De még mindig jobb volt ülni vele és semmit nem csinálni, miközben ő rajtam alszik, mint hallgatni a sírást. Sőt, továbbmegyek, még mindig jobb volt így wc-re menni, mint hallgatni a sírást. Aztán elmúlt.
Altatáshoz meg próbálj relaxációs zenéket, a youtube-on van egy csomó, több órás tenger morajlás, vagy esőkopogás, vagy csak simán zúgás, ha azt berakod nekik általában a babák tök jól bealszanak tőle. Egy próbát megér, hátha nálatok is beválik.
Én kipróbáltam a hordozókendőt, de az én babám abban is egy idő után sírdogált, így kivettem. Persze nem adom fel, remélem megszereti :)
Mi vettünk adamo hintát, na azt ajánlom meleg szívvel!! Az enyém abban alszik el, vagy a vállamon, de ha a hintába teszem, jól meglököm többször, már alszik is. :)
Hátha segítene nektek is!
Gratula a 3 gyerkőchöz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!