A babám 5 hónapos, eddig csak anyatejet kapott, elkezdenénk a gyümölcsleveket. Cumisüveget vagy csőrös poharat használjak?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 12:28
1/5 anonim válasza:
Ha eddig nem használtatok cumisüveget, akkor próbáljátok most már kihagyni. Próbáld a csőrös poharat, esetleg a rendes poharat.
2/5 anonim válasza:
Egyiket sem!
A legjobb, ha simán pohárból itatod, az enyém is remekül elsajátította! Soha nem volt szüksége ezekre az eszközökre, és ez árt a legkevesebbet, ha ezentúl is szeretnéd még szoptatni!
A sütőtöklével vigyázz, én azzal kezdtem, rettentően begörcsölt tőle a hasa, almalé, ilyesmi, megteszi elsőre!
3/5 anonim válasza:
Én kis feles (fél decis) poharat használok nekik, vastag üveg.
4/5 anonim válasza:
Én a gyümölcslevet is kanálból adtam a kisfiamnak.
Cumisüveget nem használunk, csőrös poharat meg akkor, ha megyünk valahova.
5/5 anonim válasza:
Én is a kanálra szavazok, mi is úgy kezdtük. Az én fiam 3 nap után már pépet evett, szerintem a leveket nem kell olyan sokáig csak kóstolgatni, ha pár napig minden rendben, akkor utána mehet a pép és azt cska kanállal tudod neki adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!